Angela Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Czy ktoś wie czy ta płyta Epoxa EP 58 MVP 3 C - M obsłuży dysk 20 lub 40GB???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Czy ktoś wie czy ta płyta Epoxa EP 58 MVP 3 C - M obsłuży dysk 20 lub 40GB???? hura!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kobitka na forum :P :P ,(mam nadzieję) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Czy ktoś wie czy ta płyta Epoxa EP 58 MVP 3 C - M obsłuży dysk 20 lub 40GB???? hura!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kobitka na forum :P :P ,(mam nadzieję) Zgadłeś kobitka;))) Ale dlaczego "Angela napisał" nawet "a" w nawiasie nie wstawili - co tylko chłopcy mają zabawki ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Myślę, że nie powinna miec problemu z dyskiem do 32GB. Większe dyski trzebaby zlimitować do 32GB... BTW - Witamy na forum :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Ale dlaczego "Angela napisał" nawet "a" w nawiasie nie wstawili - co tylko chłopcy mają zabawki ??? Tak wyszło... Zawsze można to tłumaczyć jako użytkownik Angela napisał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angela Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Myślę, że nie powinna miec problemu z dyskiem do 32GB. Większe dyski trzebaby zlimitować do 32GB... BTW - Witamy na forum :) Dziękuje za miłe powitanko:)) Czyli dysk 20GB powinien być bez problemu wykryty :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 No nie powinno być problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Gr00bY Mazur"]Myślę, że nie powinna miec problemu z dyskiem do 32GB. Większe dyski trzebaby zlimitować do 32GB... BTW - Witamy na forum :) Dziękuje za miłe powitanko:)) Czyli dysk 20GB powinien być bez problemu wykryty :lol: U mnie na Aopenie ax 59 pro dysk 40 gb chodził bezproblemowo, ale np. u moich starych na teja samej płycie, tylko ze starszym biosem nie wykrywał go... Więc mimo wszystko trzeba sprawdzić z jakimkolwiek 40 gb i po kłopocie. A 20 gb oczywiście pójdzie bezproblemowo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Jak robiłemm zabawy na starych kompach i sporych dyskach - tyle, że pod linuxem. I sprawa jest całkiem spoko ponieważ ten system omija ustawienia biosu przy dyskach więc na starych komputerach można uruchomić dowolnie duży dyxk niezależnie od ograniczeń 512 MB,8 GB czy 32GB. Pozostaje tylko problem prędkości, pio ewt już w troszkę nowszych udma33. Uruchomienie systemu musi nastąpić tylko z innego użądzenia np dyskieki bądz drugiego - widzianego przez BIOS dysku. Nie miałęm okazji przetestować takiego rozwiązania z innym systemem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Można też uaktualnić Bios do tej MOBO, w większości pomaga (o ile wyszedł, a ty nie masz go już wgranego :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...