mapka Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Witam serdecznie: mam problem z dzwiekiem w płycie z tematu(MSI) komp mi ja wykrywa ale nie instaluje-tzn coś instaluje ale tylko sama kartę i to nie wystarcza, stery ściagnałem niby nowe ze stronki msi i nadal nic:( czy może trzeba coś przestawić zworkami na płycie? w biosie dzwiek jest włączony co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zainstaluj jakieś nowsze drivery VIA 4in1 ( np. VIA_Hyperion v4.49 ) , przeładuj kompa - powinno pomóc. Żadnych zworek do tego nie ma. Pozdr. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Jedno powiem: Przed instalacją dźwięku nie instaluj SP2 i SP1. Ja miałem problemy gdy zainstalowałem je przed dźwiękiem. Pomógł tylko ponowny reinstal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...