piterq1991 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 jaki można założyć radiator lub wentylator na geforce2 mx400 64mb. aktualnie jest na nim wyentylator 40x40 ale bardzo głośno chodzi. myślałem nad zelmanem zm-nb32 ale nie wiem czy będzie pasowałbo ma 37x37 mm. da się to założyć albo jakieś inne propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 wiekszy wentyl 80x80 na 5V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Ja mam lekko przerobiony radiator od rareona 9200. Musiałem troszeczkę pociąć, ale u ciebie pewnie nie będzie trzeba bo mam niestandartową płytkę. Wentylek mam też od radeona, nie jest zbyt głośny ale cichy on też nie jest. Wszystko dostałem za darmo więc moge być z tego zadowolony. I nie pakuj się w takie drogie rzeczy, bo malo ci to da, a za cene takiego zalmana pewnie zmienilbys kartę na gf 4mx 440 agp8X. Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...