guziq Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Zastanawiam się nad zmianą zasilacza bo na tym obecnym mój Barton 2500 nie chce się bujnąć na 3200. Na allegro znalazłem taki zasilacz http://allegro.pl/show_item.php?item=35220490 Co wiecie o tej firmie i czy nie trzeba obawiac się zakupu tego zasilacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Zastanawiam się nad zmianą zasilacza bo na tym obecnym mój Barton 2500 nie chce się bujnąć na 3200. Na allegro znalazłem taki zasilacz http://allegro.pl/show_item.php?item=35220490 Co wiecie o tej firmie i czy nie trzeba obawiac się zakupu tego zasilacza? użył byś szukajki - ok ? ten zasilacz to syf 550W on w życiu nie widział ... jeśli wytrzyma 350W w peaku 2 sek i się nie spali to będzie dla niego sukces a tak wogóle - pasywne PFC i 33dB (pisze że cichy ! :D koń by się uśmiał) nie czyni z tej zasilki niczego szczególnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 TAK JAK NAPISAŁ WOJWAR!!! DARUJ SOBIE TEN ZASILACZ! TE 500 WATT TO ON NA OCZY NIE WIDZIAŁ I KAŻDA 360Watowiec czy to chieftec czy modecom rozłoży go na łopatki1 no i cichy to on wcale nie bedzie! cichce to są topower , tagan, zalman , bequiet ewentualnie juz troche głosniejsze neotec , chieftec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 A może być NEOtec X3800? Na proline.pl jest za 199 zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 Może być, ale mam jeszcze jeden zasilacz w zapasie, który jest też mocny, a dużo cichszy niż ten NeoTEC. Ofertę wysłałem ci na priva. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...