gilgacz_jajek Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Cze wszystkim Mam pytanko odnośnie Neostrady Plus, którą tepsa tak promuje. Czy są jakieś limity? Jeśli tak to jakie ? Bo w regulaminie nic o tym nie piszą, ale tekst "niezależnie od ilości godzin spędzonych w sieci" mnie zastanawia. Chętnie bym się przesiadł z sdi na tą nową usługę, ale jak mam liczyć ile giga już ściągnąłem i ile mi zostało to już wolę sdi. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Piękny grafik - sam bym lepszego nie zrobił :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Piękny grafik - sam bym lepszego nie zrobił :) :) :) :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gilgacz_jajek Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Dobra poszukam, mam nadzieję że coś znajdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 zdolny jestes Quest chodzisz do szkoly plastycznej? ps.widze ze nie da sie przetumaczyc tekstowo to walisz rysunkowo(chyba dziala)dobrze robisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 zdolny jestes Quest chodzisz do szkoly plastycznej? ps.widze ze nie da sie przetumaczyc tekstowo to walisz rysunkowo(chyba dziala)dobrze robisz. Wiem, ze to nie jest dzieło sztuki :lol: (do szkoły plastyczniej nie chodze) Ale chyba nie jest aż tak źle skoro moj obraz został prawidłowo odebrany :mrgreen: Ps: Podobaja mi sie te Twoje muchy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 dokładnie jezeli nie dociera słownie to trzeba obrazkowo.......dzieki za muchy... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Znowu.. NIE TEN DZIAL! Moderatorzy, zrobcie cos z tym balaganem, prosze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 27 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2002 Hehs, po pierwsze chcialbym odniesc sie do rysunku Quest'a oraz do slow Pitura, nei to forum i szukaj. Co do odpowiedzi na to pytanie to, nie ma limitow, TPsa zdjela je. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...