Jump to content

Macho

Stały użytkownik
  • Content Count

    839
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralna

About Macho

  • Rank
    Uczestnik

Contact Methods

  • Strona WWW
    http://
  • GG
    0
  1. dodawałem tam juz dosc tawno ale nadal nic nie wyskoczyło ze jest taka strona szukałem ale nadal nic :/
  2. Witam mam pytanie jak się dodaje strone internetową do wyszukiwarki google.pl :blink: pzdr.
  3. Macho

    Blood

    i działa super :D zapomniałem o tym ze się U naciska : jeszcze raz wielkie dzięki pozdrawiam
  4. Macho

    Blood

    Ja tez sie ciesze ze działa, ale z tą myszka jest tak ze nie działa mi patrzenie gora dól tylko jakdam myszke do przodu to idzie do przodu, ustawilem wlasni Invers mouse aim na on ale nic nie daje w tym pliku jest kilka control type pierwszy jest bez niczego a drugi wlasnie z =1 a dziwnie sie gra bez myszki gora/doł
  5. Macho

    Blood

    Wiec tak uruchomilem na grafice 800x600 :D:D ale z jak w setup wybiore bez karty dzwiekowej jest ok ale jak wybiore karte to sie nie chce właczyc gra :( Co zroibc? EDIT juz działa wszystko WIELKIE DZIĘKI KOLEGO :-P :-P :-P :-P :-P ps.jeszcze tylko jedno pytanko co zrobic aby myszka działała gora dól bo jest tylko lawo prawo nic więcej :(
  6. Macho

    Blood

    Zrobiłem tak jak pisałes uruchamiam gre czyta pliki na poczatku w okienku ale po chwili zamyka sie okienko i nic nie ma nie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> się gra :(
  7. Macho

    Blood

    szkoda nie rozumiem po ANG :mur: ale moze cos sie uda zrobic :cry: Plik VDM juz zainstalowalem patch na SBLive! dodałem do katalogu ale co dalej nie mam pojecia :cry:
  8. Macho

    Blood

    System XP Profesional :rolleyes:
  9. Macho

    Blood

    Witam Posiadam karte dzwiękową Sound Blaster Live! I w gra mi się zacina jak jest jakis dzwięk :( Kiedy w setup ustawiłem bez dzwięku nic się nie zacinało co zrobić?Grzebałem w opcjach ale nic nie dało :blink: I drugi problem posiadam Radeona 9200 128bit i moge grac tylko w 320x200, a jak chce wziąśc VESA mode SVGA czyli 640 alob 800x600 to gra sie nie chce uruchomic tylko odrazu się wyłącza :sad: Jakies porady? Z góry dziękuje :wink:
  10. A co sadzisz o tym biose co podalem date we wczesniejszym poscie? A co do raida wlasnie zainstalowalem inne stery bo byly od XP :( teraz zapodalem z 2002/10/17 wersja 2.34.0.0 tylko musze powonie kompa zeby zobaczyc czy jest ok
  11. OK pod ata-33 mam tylko dvd i cd-rw. BIOS plyty głowej mam wlasnie ten najnowszy :)(tzn u mnie pisze ze mam bios z 12/03/2001 dziwne takiego nie ma na tej stronie? ale jest problem teraz jak jestem pod tym kontrolerem raid to mi sie przycina komp jak slucham mp3 to co chwile przycina sie albo jak ruszam myszka to przycina sie i tak prawie caly czas przycina co chwile dlaczego?
  12. Własnie tak jest ze te 2 złacze sa tylko ata-33 bo jest wiecej pinow niz w ata-100 mam tasme ata-100 co wlasnie nie ma jednego pinu po srodku na tasmie ale jak podlacze pod kontroler ata-100 i w biose włacze raid o potem mam wejsc do biosu raida i ustawic ata-100? Pzdr. EDIT: Właczylem w biose ata-100 podlaczylem dysk pod tasme ktora mam(w biosie raidu moglem ustawic tylko udma4 (66mb/s)dlaczego?) Ale podczas ładowania windosa xp blu scren :( Wiec podlaczylem pod ata-33 dysk ale ata-100 bylo wlaczone i uruchomilem kompa i znalazl nowe urzadzenie xp kontroler raid wiec powinno teraz działac? Ale dlaczego widzi 66mb/s a nie moge ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> udma5 100mb/s tasma ktora mam moze byc ata-66?ma tyle samo zyłek co ata-100? Pzdr ps.czy praca samego windwosa chodzenie po katalogach itp bedzie szybsza jesli jest ata-100 zamiast ata-33?
  13. Nie wymienialem taśm, ale z tego co widze to sa 40żyłowe :mur: Musze kupic 80żyłowe. Ale zastanawia mnie jeszcze jedno na plycie sa 4 gniazda do podłaczenie dysku, 2 zwykle i 2 pod raid i czy przypadkiem nie jest tak ze te zwykle sa ata-33 a raid jest ata-100 ale jest sens podlanczac 1 dysk pod raid? No chyba ze te 2 zwykle obsługują ata-100? Pzdr.
  14. W biose jest właczone na auto, juz podczas uruchomienia kompa gdzie jest pokazane jakie dyski cd-rom itp jest ata-33 :( W windowsie tez widzi ata-33 a tasmy :unsure: nie wiem musze zobaczyc :/ pzdr.
  15. Witam Posiadam taką plyte jak w temacie i dysk. Dlaczego mi to działa pod ata-33 a nie ata-100? Bardzo wolno mi chodzi windows przez to :( Mozna to podpiąc jakos pod ata-100 wiadomo zawsze będzie szybciej wczytywac itp :huh: Proszę o jakies sugestie porady :blink: Pzdr.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.