Kwiecień Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=12987 Czy te wentyle to są 100% Chieftec'i czy takie Titany jak na zdjęciu ?? Ma ktoś taki wentyl ?? Jeśli tak to jak z jego głośnością na 5/7V ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 No wiec ja moge sie wypowiedziec ze 80'tki od chiefa sa glosne wiec temu tez nie wroze nic dobrego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 24 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2004 To są Titany, akurat mam takie dwa. Na 12V - głośne, ale wieją mocno (mają ok. 40CFM), Na 7V - mam na procku, w wyciszonej budzie (jak moja ;) ) prawie go nie słychać, Na 5V - wyciągający na górze obudowy, niesłyszalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 40CFM to nie jest duzo :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...