sorin86 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Heh:) witajcie Mam takie pytanie z ciekawości.. Otóż jak mialem nie podlaczony monitor, to przez pomyłke wpadł mi do środka (przez dziurki na górze) popiół do środka.. Może coś się stać?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Popiol nie przewodzi pradu wiec sie nie masz o co martwic :D Zawsze mozesz wziac jakis odkurzacz o duzej mocy i wyssac tooo <JOKE> :D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorin86 Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 W sumie małe ilości wleciały mi do środka, naprawde znikome,.ale wleciały Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Nie pekaj, nic sie nie stanie. I tak pewnie jest tam mase kurzu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 jak widac palenie nie tylko szkodzi zdrowiu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 zawsze mozesz sprobowac przedmuchac sprezonym powietrzem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...