k_luke Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Mam taki problem, właściwie pytanie - o potwierdzenie, bądź zaprzeczenie: Zmieniłem cooler na procku by był cichszy - i tu pojawił się drobny problem - mianowicie w Bios nie podaje mi prędkości obrotów, wentylatora od procka. W programach typu: MBM - wyświetla tyle ile powinno ok. 2500rpm. Czy to, iż nie wyświetla w Biosie jest spowodowane - starym biosem? - płyta ma ok. 3 lata? Czy po prostu prędkości poniżej 2500 - czy 2600 nie pokazuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Możliwe, że BIOS nie pokazuje niższych prędkości, ale 2500 powinien pokazywać. U mnie np. wyświetla poprawnie liczbę obrotów 700 i wyżej ;) (na drugim kompie - stary K6-2, mobo na MVP3 - pokazuje od 1500 obrotów) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...