niko2003 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Chce swojego Semprona 2500, puscic na szynie 200 mhz (jeszcze tego nie zrobilem, jesli ktos sugeruje sie opisem). Mam cooler indyglo 4 coś tam wersja light i pisze na pudełku, że on jest do max 1800 mhz, gdy puszcze szyne na 200 mhz będzie około 2100 mhz. Teraz mam w stresie 43 stopie, a średnia temperaura nie przekracza 35 stopni. mam zmienić wentyl zanim go przetaktuje !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 hehe te specyfikacje chlodzenia sa nic nie warte jezeli temeratura po podkreceniu w stressie nie bedzie przekraczala 60*C i komp bedzie chodzil stabilnie to nie ma sie czym przejmowac chociaz w twoim przypadku watpie, zeby dobila do 60 jezeli juz chcesz zmieniac chlodzenie to polecalbym cos innego niz Glacialtecha najlepszym zakupem bedzie Pentagram QC-80 Cu stostunek wydajnosc/cena jest bardzo dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Spróbować zawsze możesz i sam zobaczysz jak trzyma temperaturki, sam jechałem ostatnio przez kilka dni ta takim malutkim aluminiowym radiatorku z wentylem 6x6 puszczonym na 7V przy zegarze 2100MHz, radiatorek o wymiarach 6x6x5 i jakoś dalo rade jechac, więc sprawdź sam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...