Artek101 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 www.all8games.prv.pl to jest moje forum. prosze o komentarze w dziale ogloszenia i opinie z gory dziekuje do adminisratorow i moderatorow: prosze, blagam o nie usuwanie, nie blokowanie tego tematu, wasze forum jest o sprzecie, moje o grach. chociaz jest tutaj temat gry to nie widze sprzecznosci. :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 nawet spoko, ale wymaga jeszcze troche pracy :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek101 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 a konkretnie, to o co chodzi, bo wiem ze musze zrobic regulamin, wiem ze wymaga pracy bo przedwczoraj zalozone. dzieki do administratorow i moderatrow: dziekuje za zrozumienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 straaasznie już obcykany styl.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Smie powiedziec nawet, ze to moj styl ;]]] hl2-forum.info ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek101 Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 co to znaczy twoj?? mi sie ten styl podoba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Ze tez go uzywam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek101 Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 ale ty go nie zrobiles, nie mozesz powiedziec ze twoj, napisz mi adres twojego forum, jak nie tutaj to na pm albo gg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 No nie, nie zrobilem ;]] hl2-forum.info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...