99tomcat Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 Ja mam tylko takie fundamentalne pytanko po co brać napędzik 1633 i przerabiac na 1653 jak w sklepie to widziałem obecnie 6zl różnicy?(wiem ,ze to ten sam napęd, ale zawsze ma sie wtedy gware na 1653! ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 a co...na przerobiona 1633@1653 gwary nie ma ? :]] ....badzmy powazni :] zreszta mojego 1633S dostalem z siriusa w ramach gwarancji na zdechlego 812S ktora zreszta tez byla przerabiana zarowno biosami jak i eepromami na 832S i Sony DRU-700A Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 nie no zawsze można oddać na gware tylko lepiej na wszelki wypadek przywrócic oryginalny bios. Chodziło o to czy taki modzik nie stał sie przypadkiem nieopłacalny? No chyba,że ktoś to robi dla przyjemności bawienia się w modowanie sprzętu ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol-s Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 Ja mam tylko takie fundamentalne pytanko po co brać napędzik 1633 i przerabiac na 1653 jak w sklepie to widziałem obecnie 6zl różnicy?(wiem ,ze to ten sam napęd, ale zawsze ma sie wtedy gware na 1653! ) 6zl roznicy jest teraz ale wczesniej np jak ja kupowalem 1213 roznica wynosila 65zl wiec kupilem tansza i przerobilem na drozsza @all widze ze cos sie ruszylo w temacie bardzo dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 ruszylo sie bo vipek nowy palnik dorwal :]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
register1 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 W moim biosiku jest: - zmiana prędkości nagrywania dla niektórych płytek - auto bitsetting - uaktywniony force fallback - ? W ogólnym rozrachunku biosik 1633 BS41 wypala lepiej niż oryginał i lepiej niż przeróbka 1633@1653 CS02.Chętnym mogę podesłać . Czy można prosić o ten Bios? Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 W moim biosiku jest: - zmiana prędkości nagrywania dla niektórych płytek - auto bitsetting - uaktywniony force fallback - ? W ogólnym rozrachunku biosik 1633 BS41 wypala lepiej niż oryginał i lepiej niż przeróbka 1633@1653 CS02.Chętnym mogę podesłać . Czy można prosić o ten Bios? Z góry dziękuję i pozdrawiam http://codeguys.rpc1.org/firmwares/stock/1....BS41.stock.rar ale IMHO lepiej nagrywa CS07 z 1653S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
register1 Opublikowano 22 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2004 THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crasher Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 A gdzie znalezc ten CS07? Potrzebuje do nagrywania gier na PS2 w szczegolnosci jakis biosik.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 30 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2004 Na mojego 1633s wrzuciłem zmodyfikowany dla tego modelu CS09 i jak na razie jestem zadowolony, chociaż na BSOK41 też nie miałem problemów. Nagrywał mi na każdym, nawet najtańszym nośniku i na stacjonarnym DVD nie było problemów z odczytem. Ale zawsze to milej dla oka jak sie ma wyższy model DVD-RW i w dodatku podobno o lepszych parametrach nagrywania. A jak będzie w praktyce to się okaże :) UPDATE: No i pierwszy zonk ! Na CS09 nie nagrywa na tanich płytkach. Na BSOK41 nie było problemów. Zobaczymy co będzie dalej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...