piterq1991 Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 Jestam początkujący w tych sprawach. Czytałem już o szlifowaniu w FAQ ale mam jeszcze kilka pytań na ten temat. 1. Gdzie można kupić ten papier wodny? 2 Ile czasu trzeba szlifować jadnym? 3. Jaką pasą na koniec wypolerować i gdzie ją kupić? 4. Jak wyczyścić pastę zalegającą na chipsecie karty graficznej? 5. Jaką pastą posmarować chipset karty graficznej? Z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 26 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2004 ad. 1. sklep typu "majsterkowicz" ad. 2. aż będzie równo :P ad. 3. zwykłą pastę polerską - do kupienia gdzie papier ad. 4. np. spirytusik (ja tak czyściłem) ad. 5. arctic silver 5, ceramique (ja mam ceramique inni mają 5-tkę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 tak jak wyżej, ale mam jedno pytanie: Czy powierzchnia twojego radiatora jest bardzo nierówna? bo jak nie to nie opłaca ci sie szlifować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 nie wiem czy jest bardzo nie równa. jest to nowy radiator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...