||Falcon|| Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 No coz, wlasciwie zdecydowalem sie na ten zestaw, recenzje wypadaja bardzo dobrze, opinie tez slysze pozytywne, ale na milosc Boska, gdzie go mozna dostac ? Logi robi jakies manewry ze zmiana linii produktow i 5300 sa wycofywane - wie ktos, gdzie mozna je jeszcze dostac ? Najlepiej w Krakowie, choc moga tez byc jakies internetowe sklepy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon1980 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 może są już niedostępne bo zaprzestali produkować bo wyszedł nowy model Logitech® Z-5300e - http://www.logitech.com/index.cfm/products...US/EN,crid=2172 Pewnie niedługo będzie dostępny w polsce, ja bym zaczekał i wzioł nowy model, cena chyba terz będzie taka sama. Ja sobie zamierzam kupić Logitech® Z-5500 Digital Miodzio :) To najnowszy model, odpowiednik z 680 THX I za niższą cenę - 1400 zł. Luknij na http://www.apollo.pl/?menu=store&grp=20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Wlasnie problemem jest to, ze w apollo nie maja (oto e-mail, ktory od nich dostalem "Firma Logitech jest w trakcie wprowadzania nowej linii produktowej i glosniki Z-5300 nie sa juz produkowane, wobec czego nalezy jeszcze poszukac , gdyz byc moze ktos jeszcze bedzie mial je na stanie magazynowym. U nas niestety sie juz skonczyly") Mam nadzieje, ze 5300e bedzie "nowym" modelem i jako taki bedzie wprowadzony do sprzedazy u nas. Cena pewnie pozostanie taka sama - na, niestety, 5500 mnie nie stac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthMirek Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Dosłownie jest przepaść między głośnikami Z-5300 a Z-5300e, różnią się kolorem :D Ja bym jeszcze poszukał i wziął te ,,stare" z-5300. Zobacz w: www.magik.com.pl www.komputronik.pl www.logitech-sklep.pl www.abitech.pl www.stereo.pl www.1klik.pl www.abcpc.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Vegret : ja wiem jaka jest roznica miedzy 5300 i 5300e i dlatego mam nadzieje, ze te drugie beda przez Logitecha potraktowane jako nowa seria i dostepne w sprzedazy w naszym pieknym kraju, bo 5300 bardzo mi odpowiadaja, wiec kolor se moga zmieniac. To, czy logitech postepuje slusznie to juz inna sprawa. Badz co badz, chodzi mi o to, aby kupic konstrukcje jak najbardziej zblizona do 5300 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthMirek Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Masz może jakieś zdjęcia Z-5300e, oprócz tych ze strony logitecha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Niestety nie, ale raczej nic innego tam nie bedzie ponad to z oficjalnej stronki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarthMirek Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 I co? Dostałeś gdzieś? Ja zamówiłem w sobote w stereo.pl - w poniedziałek rano wysłali, dzisiaj już korzystam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Poki co sie wstrzymuje, wlasnie dostalem wiadomosc, ze w PCP maja byc na dniach, wiec poczekam troszke na nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Vegret : wlasnie mialem pisac do ciebie, jak odczucia ;) Generalnie slucham ciezkiego rocka i metalu, wiec mam nadzieje, ze dadza rade ze srednimi tonami (no ale wsumie THX jest nie od parady). W sklepie maja byc 6 XII wiec poczekam jeszcze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...