Gather Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Witam, Pytanie jak w temacie postu. Jeśli chdzi o zasolacze to jestem kompletna lama. Dlatego kieruje do was to pytanie. Zasilacz to : Megabajt MGB-300 ATX Czy przy mojej konfiguracji, ten zasilacz jest wystarczająco dobry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Witam, Pytanie jak w temacie postu. Jeśli chdzi o zasolacze to jestem kompletna lama. Dlatego kieruje do was to pytanie. Zasilacz to : Megabajt MGB-300 ATX Czy przy mojej konfiguracji, ten zasilacz jest wystarczająco dobry. W zasolaczach tez jestem komplet. lama :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 Witam, Pytanie jak w temacie postu. Jeśli chdzi o zasolacze to jestem kompletna lama. Dlatego kieruje do was to pytanie. Zasilacz to : Megabajt MGB-300 ATX Czy przy mojej konfiguracji, ten zasilacz jest wystarczająco dobry. DNO :!: Megabajt i Rubikon (i chyba jeszcze Ropla ale nie jestem pewien) to Codegen skladany w Polsce :!: :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gather Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 to nie jestem sam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 no ja sie wlasnie waham czy enermaxa czy topowera (ostatnio doszly mnie sluchy ze niezle sa), topower dorownuje enermaxowi osiagami (a czasem nawet go przewyzsza), i jest sporo tanszy - przynajmniej w sytuacji kiedy pc-tuning wywindowal ceny enermaxow a nie ma innej drogi sciagniecia enermaxa AX-VE FCA bez unikniecia VATu na poczcie, czy ktos moze ma jakies za i przeciw ktorejs opcji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 możecie mi polecić jakiś sklep (szczecin/ wysylka) gdzie kupic enlighta 300W ??? , sam zasilacz bo obudowa to bedzie jakis codegen i tuning :) i jaka cena tego cuda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 pedziu-qp sobie razem z buda, niewiele drozej, a nic nie skrzypi i jest wshystko sooper rozmieshczone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 nie jestem pedziem ośle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 nie jestem pedziem ośle odmiana slowa pedzior komu czemu-pedziu, czy pedziorze? moim zdaniem pedziu!!! ośle! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 28 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2002 tak tak , tez cie lubie , wolalbym jednak lagodniejsze odmiany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 hehe a ja juz sam nie wiem jaka mam obudowe i zasilacz-z tylu jest przyklejone ze niby codegen-a na opakowaniu i na zasilaczu -IMPET hmmm ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 nie jestem pedziem ośle odmiana slowa pedzior komu czemu-pedziu, czy pedziorze? moim zdaniem pedziu!!! ośle! komu? czemu? - pedziorowi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 nienawidze polskiego a wiem jak sie pisze :) , dzieki za wsparcie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 nie jestem pedziem ośle odmiana slowa pedzior komu czemu-pedziu, czy pedziorze? moim zdaniem pedziu!!! ośle! komu? czemu? - pedziorowi :P lol :mrgreen: :oops: :roll: 8O :lol: hyhy ale doopa :P heh, doopą ,i ten polski wychodzi, caly dzien sie polskeigo uczylem, polski suxx :P co za doozo, to nie zdrowo :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...