van_graaham Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 dzisiaj w telewizorni bedzie kolejny odcinek jego show.podobno kiedys sprawil ze zniknela wieza Eiffla.podobno latal. pozdrawiam PS jest bylym facetem CLaudii Shiffer ale chyba jej nie oczarowal zabardzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 Graham znowu zaczynasz :? Jego najlepszą sztuczką byłoby gdyby sprawił ze znikniesz :) a gość zaczyna być nudny, ciągle pokazuje to samo .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 to on jeszcze zyje ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 o ktorej jest w TV ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 SuChyY: :P podpowiem ze jutro ;) Szkoda ze TVP nic nowego nie pokazuje. Juz mi sie znudzily te same sztuczki ktorys raz z rzedu. Ale gosc ma talent... przyznaje. Prawie jak ten. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_graaham Opublikowano 27 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2004 SuChyY: :P podpowiem ze jutro ;) Szkoda ze TVP nic nowego nie pokazuje. Juz mi sie znudzily te same sztuczki ktorys raz z rzedu. Ale gosc ma talent... przyznaje. Prawie jak ten. najechalem na tego linka podpowiem ze jutro i zachcialo mi sie smiac http://www.tvp.pl/_repertuar/home.asp repertuar :))) imho to nadawaloby sie raczej dla okreslenia oferty stacji dbajacej o widza i oferujacej mu naprawde godne uwagi pozycje filmowe a nie dla marnej TVP to tak na marginesie :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir Jedi Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 NA moje to niee ma rzadneJ MAgi... to sztuczki TELEWIZYJNE ;/ ... ni ostatni0 znikneło 10 zł z POrtfela ... to też CoperFILD:?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Taaaa.... w te karciane sztuczki to jeszcze uwierze... ale ze Wieza Eiffla zniknela czy tam Statula Wolnosci to NIE... to jest poprostu niemozliwe... i tak jak Sir Jedi pisal to jest magia telewizyjna.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Copperfield....... hm..... Jak dla mnie to tylko showman...... Z takim zapleczem i ekipą to i ja mógłbym magię robić..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 ... ni ostatni0 znikneło 10 zł z POrtfela ... to też CoperFILD:?: jak nie on to moze koperszim ?? :lol: a tak na serio to to sa sztuczki wymyslane przez cały sztab magikow od f/x , a kiedys juz niepamietam czy w mango czy w innym szicie reklamowali kaset video na ktorych pokazywali jak sie robi te sztuczki koperfilda nawet mialem se z czystej ciekawosci kupic ale pamietam ze drogie qfno było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 a gość zaczyna być nudny, ciągle pokazuje to samo ....On nie pokazuje ciągle tego samego..to polska telewizja dba oto zebyśmy nie przegapili zadnej sztuczki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Taa podobno w Grudniu ma Spodek (Katowice) zniknac. Znajac polakow dojdzie do tego ze beda szukac az znajda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Witam Kiedyś uwielbiałem oglądać sztyczki między innymi tego gościa, ale jak obejrzałem Chyba na PRO7 serial demonstrujący jak się te sztuczki robi to już inaczaj na nie patrzę. Wszystko polega na oszustwie i nic w tym magicznego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Witam Kiedyś uwielbiałem oglądać sztyczki między innymi tego gościa, ale jak obejrzałem Chyba na PRO7 serial demonstrujący jak się te sztuczki robi to już inaczaj na nie patrzę. Wszystko polega na oszustwie i nic w tym magicznego nie ma. Kurcze, Ty nam oczy otwierasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 [tutaj bylo kłote][/tutaj byl koniec kłota] Kurcze, Ty nam oczy otwierasz. heheheh Witam Kiedyś uwielbiałem oglądać sztyczki między innymi tego gościa, ale jak obejrzałem Chyba na PRO7 serial demonstrujący jak się te sztuczki robi to już inaczaj na nie patrzę. Wszystko polega na oszustwie i nic w tym magicznego nie ma. I dlatego David Copperfield nie nazywa sie Harry Potter. W Swietego Mikolaja tez jeszcze wierzysz (no offence :D )? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 [tutaj bylo kłote][/tutaj byl koniec kłota] Kurcze, Ty nam oczy otwierasz. heheheh Witam Kiedyś uwielbiałem oglądać sztyczki między innymi tego gościa, ale jak obejrzałem Chyba na PRO7 serial demonstrujący jak się te sztuczki robi to już inaczaj na nie patrzę. Wszystko polega na oszustwie i nic w tym magicznego nie ma. I dlatego David Copperfield nie nazywa sie Harry Potter. W Swietego Mikolaja tez jeszcze wierzysz (no offence :D )? Ech Jak zwykle dzieciarnia nie zrozumiała Mówiłem o tym, że jak wiesz z "czym to się je" to już oglądanie nie jest takie przyjemne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Ech Jak zwykle dzieciarnia nie zrozumiała Mówiłem o tym, że jak wiesz z "czym to się je" to już oglądanie nie jest takie przyjemne No wiem, wiem... ale tak to napisales, jakbys wierzyl ze to prawdziwe czary i dopiero niedawno odkryl ze to nie tak :D PZDR (|/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Witam Kiedyś uwielbiałem oglądać sztyczki między innymi tego gościa, ale jak obejrzałem Chyba na PRO7 serial demonstrujący jak się te sztuczki robi to już inaczaj na nie patrzę. Wszystko polega na oszustwie i nic w tym magicznego nie ma. A wiesz dlaczego tak jest?? Bo ten koleś niejest czarodzijem/magikiem tylko iluzjonistą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 W Swietego Mikolaja tez jeszcze wierzysz (no offence :D )? Nieeee nooo nie zartuj... Mikolaja tez nie ma??? :( ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Jak on to robi? Ano tak: http://copperfield.ru/indexe.html?r=2&p=1&a=orient Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 hmm... ciekawy link, thx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 wszystko to sciema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Mikołaj jest - znaczy był, bo jak przez Polskę jechał, to mu sanie ukradli, a jak wracał na piechtę, to go dresy obiły i rzucił tą robotę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 A Dziub Dziub mam nadzieje istnieje ? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...