-mess- Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 ... bledow w grafice? jezeli to nie wina grafiki, bo ta byla testowana dosc dlugo, wiec raczej nie jest to. to wygladalo mniej wiecej tak: screenshot ta rozciagnieta tekstura ciagnela sie za nim, gdziekolwiek by nie poszedl, a jej poczatek byl w centrum mapy ... gdy wylaczylem gre, komp sie zrestartowal. dodam, ze od poczatku mam problemy z prockiem, bo wedlug abita nagrzewa sie nawet do 73C (!) wlasnie podczas gry w pk. zastanawiam sie, co oprocz karty graficznej moze powodowac takie bledy w grafice? procesor? zasilacz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Mi błędy rożciągania Twarzy graczy w FIFIE 2005 robiły RAMki - NF7-S nie chciał tej 512 Kingstona CL3 obsługiwać na CPC ON (przy 2x200MHz) i musiałem zainstalować BIOS'a D26 Taipan 2.0.5C (znaczy się teoretycznie jakiegokolwiek modowanego z CPC OFF). Co do tej temperatury, to może źle wiatrak masz zamocowany??? Sprawdzałeś procka u kogoś innego??? Może warto??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 wiatrak boxowy jest, procek zamocowany dobrze, ale o tym juz inny topic jest :D powiem tylko ze strasznie dupny ten wiatrak, a jak dzwonilem do serwisu, to mowili ze one tak sie zachowuje... btw, teraz nie zainstalowalem uguru, i temp nizsza 8O 52 w idle to i tak sporo, ale zawsze to nie 63 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Heh. Wiatrak boxowy Sucks... Fakt, że gwaransja na procka 3 lata, ale ja bym i tak zmienił. Freezone'y są tanie a wydajne. U mnie na 2500@3200 temp. 42 w stresie (Prime95) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...