van_graaham Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Chodzi o topic Ile masz lat na Oslej.Z jednej strony autor watku zostal zganiony za stworzenie czegos co juz bylo poruszane i analizowane a z drugiej zostal wyciagniety stary topic.Do czego zmierzam jest to ze gdyby autor nie zalozyl nowego watku a przykladowo wyciagnal stary to i tak dostalby reprymende tym razem za archeologiczna aktywnosc na forum.Ja juz wielokrotnie mowilem o ponadczasowosci tematow ale nikt mnie nie sluchal ale dzisiaj to wszystko sie sprawdza:)))Nie musicie przyznawac mi racji:)))Powinnismy sie raczej zastanowic nad tym faktem zanim zarzucimy komus ze nei ma czego robic i wyciaga stare topicki sprzed lat. pozdrawiam:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Ja cie i tak Graham lubie - ty jestes ponadczasowy ;]] Nic cie nie zlamie, ban/pkt. Silny jak zawsze ;] Pozdro 666 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 archeologia archeologii nie równa ... w tym wypadku mógł wyciągać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_graaham Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 archeologia archeologii nie równa ... w tym wypadku mógł wyciągać. mozna zaryzykowac ze wszystko jest wzgledne.wszystko zalezy od czegos i tak dalej.tak jak mowisz ze archeologia archeologii nei rowna i ja zgadzam sie z tym dlatego mowie o tej ponadczasowosci ...jezeli chodzi o ten watek to forum i userzy beda sie starzec wiec to wszystko (watek) takze bedzie przechodzil przemiany i bedzie mogl caly czas egzystowac. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 graaham zajmij sie czym innym :) !!!!! . Na kajaku idz poplywaj, albo nie wiem co . Pozatym wez wlacz opcje szukaj i zobacz ze jeszcze jeden jest temat podobny i wiekszy . Akurat jezeli user wyciagnie temat dajmy na to z przed pol roku i dopisze do niego cos nowego (a nie zalozy new topic ), to ma wielkiego plusa . Od 2 miechow, 2 userow tylko zrobilo taki prosty Trik . POzdrawiam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Liczysz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Liczysz? Jezeli to blyskotliwe pytanie jest do mnie , to nie licze bo latwo zapamietac . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_graaham Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Liczysz? tak licze na to ze zostane wysluchany pozdrawiam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Grahamka zobacz date postu, ktory zostal wygrzebany :) . Z sierpnia jest ( wiec sie userzy postarzec nie zdazyli ) . Jedynie kiepsko koles wybral ankiete i przedzialy wiekowe. Temat zamykam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...