Skocz do zawartości
van_graaham

I tak zle i tak niedobrze.Mala dygresyjka.[archeologia]

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o topic Ile masz lat na Oslej.Z jednej strony autor watku zostal zganiony za stworzenie czegos co juz bylo poruszane i analizowane a z drugiej zostal wyciagniety stary topic.Do czego zmierzam jest to ze gdyby autor nie zalozyl nowego watku a przykladowo wyciagnal stary to i tak dostalby reprymende tym razem za archeologiczna aktywnosc na forum.Ja juz wielokrotnie mowilem o ponadczasowosci tematow ale nikt mnie nie sluchal ale dzisiaj to wszystko sie sprawdza:)))Nie musicie przyznawac mi racji:)))Powinnismy sie raczej zastanowic nad tym faktem zanim zarzucimy komus ze nei ma czego robic i wyciaga stare topicki sprzed lat.

pozdrawiam:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

archeologia archeologii nie równa ...

w tym wypadku mógł wyciągać.

mozna zaryzykowac ze wszystko jest wzgledne.wszystko zalezy od czegos i tak dalej.tak jak mowisz ze archeologia archeologii nei rowna i ja zgadzam sie z tym dlatego mowie o tej ponadczasowosci ...jezeli chodzi o ten watek to forum i userzy beda sie starzec wiec to wszystko (watek) takze bedzie przechodzil przemiany i bedzie mogl caly czas egzystowac.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

graaham zajmij sie czym innym :) !!!!! .

Na kajaku idz poplywaj, albo nie wiem co .

Pozatym wez wlacz opcje szukaj i zobacz ze jeszcze jeden jest temat podobny i wiekszy .

Akurat jezeli user wyciagnie temat dajmy na to z przed pol roku i dopisze do niego cos nowego (a nie zalozy new topic ), to ma wielkiego plusa .

Od 2 miechow, 2 userow tylko zrobilo taki prosty Trik .

POzdrawiam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...