mib Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Kumpel ma problem z nagrywarka DVD, jest to jakis nowy model Phillipsa niedostepny u nas. Nagrywarka nagrywa plyty DVD z predkoscia x0,4 zamiast x4. PLyta wypala sie w 2,2 godziny. Ma dosc stary sprzet pIII 600. Plyty cdr nagrywa w normalnym czasie. Dlatego tak sie dzieje? Czy sprzet nie jest za slaby? z gory dzieki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Dokladny konfig tamtego komputera, czy DMA jest powlaczone dla napedow i dysku :?: Jaki system :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 System to win 2000. Konfiga dokladnego nie znam ale jest ot pIII 600 128-256 Ram-u i dysk 20-40 GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopenowski Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 poczekaj bo niezrozumiałem to jest nowość ten napęd, bo może być taka opcja że to jest jeden z pierwszych nagrywarek DVD jak możesz to podaj coś więcej o narywarce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 PIII 567, 384 ram, abit be6, maxtor 40 giga 7200, dvdr: philips 1640 duble layer To sa dane kompa kumpla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Nie napisałeś najważniejszego - jakiego softu używa do nagrywania DVD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Uzywa progrmaiku Alkohol ale na 100% nie jestem pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swanthorn Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 to w sumie temat o mnie generalnie slaby sprzet to pierwsza mysl .... no alenero podczas (nie wiem czy dobrze tlumacze) sprawdzania" maxymalniej predkosci nagrywania" wykazuje ze maxymalna to x6.9, ale potem juz nagrywa w slimaczym tempie.... jakies 2h 30 minut na plyte. a do tego producent na pudelku napisal ze minimalna konfiguracja to pIII 500, a ja mam 567.... dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Wlacz dma dla dysku i dvdr , podlacz je na osobnych tasmach , wyproboj nero. Zapis z predkoscia 4x to jak gdzies 45x przy cdr , wiec mozliwe ze po prostu dysk nie wyrabia lub procek , ale w to raczej watpie , wina imho lezy w oprogramowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...