sledzik Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 cze , mam sprzet jak w podpisie , głosniki logitecha mam podpiete miedzy innymi pod wejscie do mikrofonu , a problem polega na tym , ze nie mam gdzie teraz podpiac mikrofonu jest na to jakaś rada ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek P Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Witam, Wiele obudów ma dodatkowe wyjścia na Słuchawki i Mikrofon, a także 2 dodatkowe porty USB. Wiele płyt głównych posiada dodatkowe wyjście słuchawkowe i wejście mikrofonowe, które podłącza sie przewodami do tych dodatkowych gniazd w obudowie. (W przypadku obudów bez tych gniazd, można dokupić panel 3,5"). Radzę poszukać w instrukcji obsługi płyty głównej, czy są takie dodatkowe wyprowadzenia. Pozostaje jeszcze jeden problem: Domyślam się, że używasz systemu głośników 5.1. Skoro masz je wszystkie podłączone i na tylniej ściance nie ma już dostępnego wejścia mikrofonowego, to nie gwarantuję, że płyta będzie potrafiła obsłużyć w tym przypadku dodatkowo wejście MIC (na dodatkowych wyprowadzeniach na płycie). W tym przypadku niech wypowiedzą się osoby, które to przetestowały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledzik Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 myśle , że taka przejsciówka z jednego na dwa powinna załatwić sprawe , ale nie mam kiedy sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitekk Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Tak załatwi sprawę tylo że jak będziessz chciał skorzystać z mic`a to będziesz musiał przełączyć w menadżerze audio z 5.1 na 2 i po skończeniu spowrotem na 5.1 troszkę lipa:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...