pahu Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 otóz padła mi grafa GF 4 mx 440 64Mb 128 bit padła przeze mnie bo jak flashowałem bios'a karty to pieprzło mi sie sdram w tabelce z ddr'ami i zamiast 460 zapodałem na pamięci 920 MHz :D no i karta w windzie wyświetla tapete tylko i to wszsytko natomiast w jak włączam kompa to pokazuja się arty i BIOS nie przepuszcza dalej i kooopa jakies propozycje co do ewentualnej naprawy mile widziane P.S. jestem tu nowy szukałem uzywam google itd ale nic nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Skoluj sobie jakas karte na PCI i przywroc oryginalny BIOS. Potem ew. ponow flashowanie, tym razem juz z prawidlowymi wartosciami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pahu Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 zrobiłem i nic z normalnymi taktowaniami z wyższymi z nizszymi i kooopa dalej a mam na PCI s3 virge DX/Gx 2Mb :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 Jesli przywrociles oryginalny bios i dalej masz klopoty, to zacznij sie oswajac z mysla, ze uszkodziles sobie karte. Jesli ma gware, to sprobuj na serwis, jesli nie to zacznij dyskusje z portfelem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pahu Opublikowano 28 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2004 spoko porobie na niej vmody i sie wprawie z lutownicą i potem kupie moze jakiegoś r9550 i go zmoduje :D ale BTW nie ma żadnego sposobu na ozywienie bo w końcu w windzie wyświetla tapete ładnie czyto :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...