Skocz do zawartości
Drazick

PROBLEM Z NEOSTRADĄ ! [zacinajacy sie komp]

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM , posiadam neostrade 128 kb/s niestety mam wielki problem a mianowice gdy łącze sie z internetem to zawiesza mi sie Windows i musze restartowac kompa w przypadku Windows XP siedzialem w internecie max. 10 min potem sie zacinalo a w przypadku Win 98 moge siedziec góra 4 h niemam zielonego pojecia co moze byc tego powodem. Podkresle tylko że komputer zacina mi sie tylko i wyłącznie podczas siedzienia w internecie ! BARDZO PROSZE O POMOC !

Dodam jeszcze że nie jest to wina modemu z TPSA poniewarz zostal on wymienony na nowy !

parametry mojego kompa:

Athlon 2000+

Radeon 9550 128 MB RAM

256 MB RAM DDR

Dysk 30 GB

oraz zasilacz 200 W

BEDE BARDZO WDZIECZNY ZA UDZIELENIE POMOCY !!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam problem z neostradą 128. A mianowice mam 2 kompy w domu : w jednym zainstalowany win 98 se , a w 2 win Xp. Na komputerze z 98 SE neo dziala bez najmniejszych problemow, na Xp zaś internet po polanczeniu dziala)tylko przez chwile) ale bardzo wolno i po ok. minucie przestaje wczytywac strony i wyswietlany jest komunikat "Użytkownik odłączony od usługi"- przestaje dzialac. Jesli ktos ma podobny problem i sobie z nim poradził lub wie jak to naprawić to czekam na odpowiedz!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi