Drazick Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 WITAM , posiadam neostrade 128 kb/s niestety mam wielki problem a mianowice gdy łącze sie z internetem to zawiesza mi sie Windows i musze restartowac kompa w przypadku Windows XP siedzialem w internecie max. 10 min potem sie zacinalo a w przypadku Win 98 moge siedziec góra 4 h niemam zielonego pojecia co moze byc tego powodem. Podkresle tylko że komputer zacina mi sie tylko i wyłącznie podczas siedzienia w internecie ! BARDZO PROSZE O POMOC ! Dodam jeszcze że nie jest to wina modemu z TPSA poniewarz zostal on wymienony na nowy ! parametry mojego kompa: Athlon 2000+ Radeon 9550 128 MB RAM 256 MB RAM DDR Dysk 30 GB oraz zasilacz 200 W BEDE BARDZO WDZIECZNY ZA UDZIELENIE POMOCY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cymex Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Wydaję mi się, że troche masz za słaby zasilacz jak na ten sprzęt. Ale może niech się inni jeszcze wypowiedzą. W każdym bądź razie spróbuj wypróbować inny mocniejszy zasilacz: 300 - 350 W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolec Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Faktycznie zasilacz trochę słaby, ale taka 300 powinna satrczeć, tylko nie wiem jaki to może mieć związek z tym że komp się wiesza, jakby się restartował to rozumiem (chyba że się mylę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drazick Opublikowano 29 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2004 Witam , chcialbym dodac ze komputer tez mi sie restartuje ale to sporoadycznie raz na dzien lub dwa :-] niestety itez niestety tylko kiedy jestem w internecie. Moze modem ktory mam Thompson SpeedTouch 330 pobiera tyle prądu ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy10 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Witam. Mam problem z neostradą 128. A mianowice mam 2 kompy w domu : w jednym zainstalowany win 98 se , a w 2 win Xp. Na komputerze z 98 SE neo dziala bez najmniejszych problemow, na Xp zaś internet po polanczeniu dziala)tylko przez chwile) ale bardzo wolno i po ok. minucie przestaje wczytywac strony i wyswietlany jest komunikat "Użytkownik odłączony od usługi"- przestaje dzialac. Jesli ktos ma podobny problem i sobie z nim poradził lub wie jak to naprawić to czekam na odpowiedz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewczenko Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 U mnie tez tak siedzieje poprostu po okolo 10 minutach niema internetu i musze resetowac kompa prosze pomóżcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramax Opublikowano 17 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2005 Może wirusek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...