mike-77 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Witam, Mam problem z pamiecia goodram 512mb 400 cl3. Wsadzilem ja do abita nf7 v2 i komp zawiesza sie podczas ladowania win xp (widac na ulamek sekundy ekran ladowania xp i zwis :evil: ). Memtest pokazuje same bledy, mase bledow - 0 pass. Wszystkie ustawienia pamieci na SPD. Dodam, ze na plycie Ga-7vax jest dokladnie tak samo. Czy pamiec jest walnieta ? Poradzcie cos bo mecze sie juz drugi dzien z tym cholerstwem ;) pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 no powkladaj ja jeszcze do roznych bankow i sprawdz,. jak ja ustawiales ? defaultowo synchro/asynchro ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike-77 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 no powkladaj ja jeszcze do roznych bankow i sprawdz,. jak ja ustawiales ? defaultowo synchro/asynchro ?? Probowalem juz chyba wszystkiego ;) Wszystkie banki, rozne, rozniaste (sychro/asynchro) ustawienia i nic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Sprubuj zresetować bios, i zwiększyć napięcie na pamieci do 2.7- 2.8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike-77 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Sprubuj zresetować bios, i zwiększyć napięcie na pamieci do 2.7- 2.8bios resetowalem... sproboje zaraz podniesc napiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike-77 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 Sprubuj zresetować bios, i zwiększyć napięcie na pamieci do 2.7- 2.8bios resetowalem... sproboje zaraz podniesc napiecie dziwne... 2.7 bez zmian 2.8 memtest - sa bledy, ale znacznie mniej 2.9 memtest jakos idzie bez bledow, ale windowsy nie wstaja 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike-77 Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 No dziala. Pomogla reinstalka windowsa :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 No dziala. Pomogla reinstalka windowsa :oops: U mnie było dokładnie tak samo z Kingstonami gdy zrobiłem przesiadkę z GoodRamów, tylko reinstal windozy pomógł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...