bartek11 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 Posiadam płytę główną Epox 8RDAI dual channel i 512 ram DDR 400 w jednej kości, jak w biosie ustawie pamięć na 400 Mhz to wiesza mi się cały czas Windows nie wiem czym to może być spowodowane? Musze ustawić 166 żeby wszystko chodziło ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niko123 Opublikowano 1 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2004 To moga byc pamieci pozyc od kolegi pamieci innej firmy i przetrstuj czy bedzie stabilnie tu tamingi i magistrala pamieci niepomoze aby bylo stabilnie ale tylko w tedy jesli pamieci sie kluca z plyte gl.Ja wlasnie mam taki problem mam twinmosy 512 400 cl 2 na pamieciach twinmosa i dokupilem 2 kosc tez twinmosa i co: i zima zwisy resety itp okazalo sie ze musze miec nietylko pamieci firmy twinmosy ale tagrze twinmosy na kosciach pamieci twinmosy a ja kupilem na kosciach m-teci kapa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Posiadam płytę główną Epox 8RDAI dual channel i 512 ram DDR 400 w jednej kości, jak w biosie ustawie pamięć na 400 Mhz to wiesza mi się cały czas Windows nie wiem czym to może być spowodowane? Musze ustawić 166 żeby wszystko chodziło ok. Mała prośba i uwaga. Pamięci były taktowane zetgarem 200 MHz a później 166 MHz, nie tak jak napisałes :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...