kain Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Polega na tym, że po mniej wiecej godzinie używania obraz robi się cały biały tak, że nic nie widać. Matryca "napełnia się" bielą od środka. Jak go wyłączę na kilkadziesiąt minut to jest ok, ale potem znów to samo. Krótko mówiąc coś się przegrzewa, ale co? :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Zapomniałem dodać, że jak go kupowałem to sprzedający powiedział, że była wymieniania jedna świetlówka w matrycy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Widocznie musi byc cos z wyswietlaczem....moze sie przegrzewa?........tylko czy to mozliwe? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 No właśnie też mi się wydaje, ze chyba niemożliwe :-/ A tak przy okazji wie ktoś jak się wchodzi do BIOS'a Compaq Armada 7400 T/6.4/D/M/1?? Przy odpalaniu kompa widać tylko logo a potem już Win się ładuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 bo karta graficzna raczej chyba odpada? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Troonkie Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Grafika to S3 Virge/MX 4MB, żadnych konfliktów, dobrze działa, to raczej nie grafa, może jakiś styk nie łączy. Jak ja nienawidzę Allegro :[ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...