Bierut Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Nie odsyłajcie mnie do opcji SZUKAJ bo sprawa jest nietypowa. Mam Pentium @ 333mhz. Jest to wersja slot 1. 1. Czy da sie go pokręcić? 2. Jak? 3. Jaki wiatrak mam założyć zamiast fabrycznego? 4. Jak zdjąc wiatrak fabryczny? W grę wchodzi tylko chłodzenie powietrzne PS> Jesli byłoby to potrzebne moge udzielić wszelkich informacji na temat procesora(numery seryjny itd.) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Bardzo jestem ciekaw co w tej sprawie jest nietypowego? 8O 8O Ale niech Ci tam będzie Ad1 Podkręcić się da i to bez problemu. Ad2 To już na prawde przegięcie o to pytać :roll: Były setki postów na ten temat. Ponieważ ma zablokowany mnożnik zmień magistralę zworkami lub w biosie (byłoby fajnie jakbyś napisał jaką masz płytę :evil: ) Ad3 Na fabrycznym jeśli to był boxowy proc też nieźle możesz podgonić :) Ad4 A co śrubek nie ma? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bierut Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Co do płyty to nie wiem co to za firma ja zrobila i jaki model Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 chcesz djonc radiator , srubek tam nima wienc rozlup tyl obudowy i masz te paski metalowe i mozesz zdjonc , walnj go na 100fsb i bedzie kul. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk7 Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 ja mojego staruszka PII333 podkrecilem na 417MHZ (niestety bios nie pozwalal wiecej niz FSB83 :-P) i bez zadnych coolerow-nawet zdjalem z niego oryginalny ktory teraz chlodzi moja nedzna grafe na nowym kompie ;-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...