BENITO Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Witam. Jako że miałem wczoraj wieczorem nieprzyjemny wypadek. :evil: Rozszczelniła mi się lublinianka podczas prostowania finów. Chciałbym kupić coś dobrego o podobnym kształcie (podłużnym, żeby 2 wiatraki weszły) i cenie około 50 zł. Co doradzicie? Proszę o pomoc Chłodzniczka musi wytargać 135W z bartona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Polecam Big Fiata :) lub poloneza jak kto woli :) miesci sie w slot 5,25" i mieszczą sie na niej 2x120x120 :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Za 80zł mogę ci sprzedać poldka, albo nysę. Szegóły na PW bo nie będziemy na forum o tym dysktować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 poszukaj łady gdzies na złomie ... bedzie najlepsiejsza .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Łada syci :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kidzi Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Nagrzewnica VW vento/golf, tylko że jest alu. Spoko wchodzą 2 wentyle 120 mm i mieści się do budy (24x16 cm), 62 zeta w automotosklep.pl (w sklepie chodzą po ~100). Co do wydajności to dopiero ją montuję,więc brak danych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 KWIECIEŃ< ZA tyle kasyTO MOGĘ NA ALLEGRO MIEĆ CZYŚCIUTKĄ WYPOLErowaną ładę z idealnie prościutkimi finami. twoja oferta więc jest raczej małoatrakcyna. Jak jużmówiłem 50 zł to będzie góra z przesyłką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Ja mam fiata moge ją sprzedać tanio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 KWIECIEŃ< ZA tyle kasyTO MOGĘ NA ALLEGRO MIEĆ CZYŚCIUTKĄ WYPOLErowaną ładę z idealnie prościutkimi finami. twoja oferta więc jest raczej małoatrakcyna. Jak jużmówiłem 50 zł to będzie góra z przesyłką. Ona będzie czyściutka i wypolerowana z idealnie prostymi finami ;) A za 50zł z przesyłką to na szrocie szukaj, jak dobrze pójdzie to kupisz za 15zł jakiegoś poldka ale z czyszczeniem zejdzie ci od cholery i trochę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Kwiecieć wynalazł sposob czyszczenia nagrzewnic jakis cudowny i sprzedaje nagrzewnice hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Hehe, żaden cudowny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Kwiecień jak on takie niecudowny to zdradz go nam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Odwiedź allegro, dział chłodzenie wodne i tam za 5zł masz ten cudowny sposób :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Benito kup łade - nawet doplac te trzy dychy - kadet przy ładzie to jak Kadett przy Mercedesie :D bezwzględną przewaga łady są proste finy z blachy a nie fala z folii - mały opór aerodynamiczny, brak szumów przepływu no i jak ktoś lubi cisze to zadziała nawet konwekcyjnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Mam już fiaciora teraz tylko mam problem bo mi prima wywala ........i cewki zaczynają piszczeć jak świerszcze. ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Muszę powiedzieć, że po odpowietrzeniu układu 4 stopnie mniej przy jednym wiatraku 120mm zamiast dwóch w lubliniance. Bardzo mi się podoba ta nagrzewniczka. 52 stopnie w stresie (prime95) po ładnej godzinie katowania 135 watowego procka. 3 razy blok zakładałem, ale się udało :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...