maluszek Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 szukam kogoś kto ma cyfrówkę i mieszka w Krakowie. potrzebuję zrobić kilka zdjęć mojej obudowy :mrgreen: . użyłbym mojego w-łeb-kama, ale chciałem sfotografować kompa rozebranego na mniejsze elementy. najchętniej bym pożyczył na jakiś łikend. Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja bym nie pozyczal nieznajomej osobie na weekend cyfrowki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja bym nie pozyczal nieznajomej osobie na weekend cyfrowki :lol: no chyba, ze da w zastaw jakis telewizor dobry, czy cus :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja bym nie pozyczal nieznajomej osobie na weekend cyfrowki :lol: no chyba, ze da w zastaw jakis telewizor dobry, czy cus :P Chyba wolał bym kompa :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja bym nie pozyczal nieznajomej osobie na weekend cyfrowki :lol: no chyba, ze da w zastaw jakis telewizor dobry, czy cus :P Chyba wolał bym kompa :twisted: tyesh o tym myslalem, ale wtedy nie potrzebowal by cyfrooffki, bo niby czego miałby fotki robic ;) no chyba, z ema 2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja bym nie pozyczal nieznajomej osobie na weekend cyfrowki :lol: no chyba, ze da w zastaw jakis telewizor dobry, czy cus :P Chyba wolał bym kompa :twisted: tyesh o tym myslalem, ale wtedy nie potrzebowal by cyfrooffki, bo niby czego miałby fotki robic ;) no chyba, z ema 2 ;) Hmmm w gre wchodzi jeszcze zastaw pieniezny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja bym nie pozyczal nieznajomej osobie na weekend cyfrowki :lol: no chyba, ze da w zastaw jakis telewizor dobry, czy cus :P Chyba wolał bym kompa :twisted: tyesh o tym myslalem, ale wtedy nie potrzebowal by cyfrooffki, bo niby czego miałby fotki robic ;) no chyba, z ema 2 ;) Hmmm w gre wchodzi jeszcze zastaw pieniezny :)....albo babcia :!: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 albo samochod :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 albo samochod :D to ja bym zostawil cyfre i odjechal :P zalezy od wozu ofkoz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 błeheheh i z tej calej gadaniny nic nie wyniklo tzn nie znalazl sie nikt kto ma "zbedna cyfroowke" :] :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 błeheheh i z tej calej gadaniny nic nie wyniklo tzn nie znalazl sie nikt kto ma "zbedna cyfroowke" :] :lol: Dokladnie :? Po pare postow ludziki sobie ponabijali, a Maluszek nadal nie ma cyfraka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 błeheheh i z tej calej gadaniny nic nie wyniklo tzn nie znalazl sie nikt kto ma "zbedna cyfroowke" :] :lol: Dokladnie :? Po pare postow ludziki sobie ponabijali, a Maluszek nadal nie ma cyfraka i chyba jak nie kupi to noe bedzie mial, bo nitk sie nie skusi zeby mu pozyczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 błeheheh i z tej calej gadaniny nic nie wyniklo tzn nie znalazl sie nikt kto ma "zbedna cyfroowke" :] :lol: Dokladnie :? Po pare postow ludziki sobie ponabijali, a Maluszek nadal nie ma cyfraka i chyba jak nie kupi to noe bedzie mial, bo nitk sie nie skusi zeby mu pozyczycKto jest na tyle glupi zeby pozyczac nieznajomemu aparat? powiedzcie moze ja tez pozycze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Jezuuu, jat też bym nie pożyczał, ale ktoś może przyjść i ofotografować kolesiowi obudowe, nie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Jezuuu, jat też bym nie pożyczał, ale ktoś może przyjść i ofotografować kolesiowi obudowe, nie?? Dokladnie to mialem na mysli. Jezeli Maluszek bylby z Chorzowa, lub gdzies blisko to spox, daloby sie to zrobic, ale Krakow ? za daleko :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Aparatu cyfrowego nie da sie podkrecic. Kup kamere, bo ma któtszy czas dostepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...