w1sh Opublikowano 2 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2004 Witam ... Pisze ktrotko, mam pamiec 512/400 - kosci jak w podpisie ... Wynik w Everlascie z odczytu/zapisu 1700/700 po zmianie timeingow na 2-2-2-6 wynik 1990/800 ... ale z tego co widze, to ten wynik jest strasznie slaby, szczegolnei jak na tego kompa ktory teoretycznie nie jest taki zly (moim zdaniem), mysle ze bezproblemowo pojdzie na 2-2-2-5, ale to juz jutro ... Z tym ze z moich obserwacji wynika, ze wiekszosc bez krecenia ma wyniki kolo 3000 na odczycie i nie pamietam ile na zapisie pozdaiwam i licze na to, ze moderatorzy (ktorzy chyba nie specjlanie mnie lubia, pozdraiwam Was : DD) nie zmkna tego tematu, poniewaz sam sobie nie ocenie, czy wynik jest naprawde zly, poniewaz nie mam do czego porownywac ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 pamięci masz taktowane na 200 MHz, procesor na 133 MHz = praca asynchroniczna = niska wydajność. taka specyfika nforce. A wynikami z Everesta nie ma sie specjalnie co sugerowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...