NieOclocker Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 Jako że forumowicze już nie jedno widzieli to pozwole sobie zapytać o taką sprawe: Mój kolega zmieniał karte graficzną a właściwie ja mu pomagałem - wcześniej miał mx440se a kupił dzis gecuba 9550xt. Zmiana odbyła sie bez problemu wyciągnąłem jedną karte włożyłem drugą, przykręciłem podłaczyłem kabelki, właczam a tu ciemno i tylko głośniczek systemowy daje krótkie sygnały pi....pi....pi....pi. nic nie ma na ekranie. zamieniłem karte zpowrotem na tamtą co była i to samo przyniosłem od siebie na pci jakąś stara to samo?? i teraz juz nic nie działa?? płyta główna asus av7333-x. nic nie było zmieniane nic nie dotykałem? Co to może być? dziękuje za każdą pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ownage` Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 psuj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Wyciagnij karte i wloz jeszcze raz, wyciagnij ram i wloz jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daryoosh Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 mialem podobny problem, ale z inna plyta i karta. co pomoglo? kupienie nowej plyty i karty, mimo, ze stare byly sprawne. nie udalo mi sie dojsc co nawalilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieOclocker Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Po tygodniu w serwisie oddali kompa i powiedzieli że wszystko działa i tylko przeczyścili wszystko "pędzelkiem" :)- koszty 0 pln . Czyli sumienie mam czyste, karta śmiga, kumpel zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...