kilobajt Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 mam pytanie . Nudzi mi się :twisted: :twisted: i mam kilka sprejów czy mogę nimi bezproblemy pomalować obudowę ?. :?: :?: :twisted: :evil: 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 zalezy jakie to spreje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukuest Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Jesli obudowa nie rozgrzewa sie do 70 stopni celcjusza to nic nie stoi na przeszkodzie. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Poszukaj na forum Bylo juz o malowaniu sprayami Podawane bylo jak malowac, czym gruntowac, metal i plastyk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 jasne ze mozna ja mam pomalowaną spreayem no zwykłym melalikiem a dokładnei to polonez 194 czy jakos tak i na to lakier i jest ok..tz musisz uwazac bo potrafi sie czasem zciac na plastiku i pamietyaj zeby najpierw dobrze oddtłuscic obudowe najlepiej benzynką czy czym takim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 ja przed malowaniem, papierem ścierny wytarłem starą farbre. Na moded-kompz była kiedyś fajna obudowa, kolesie papierem zdarli część farby, i takie łatki zostawili, i po pomalowaniu na niebiesko dało fajny efekt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 mozesz pomalowac akwarelkami :) albo plakatowkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 ja sie cały czas podniecam Acryl Lackiem za 11zł. fajny jest i tyle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 pomalowac to sobie mozesz i kredkami :P a tak na serio to ja tez o tym myslalem i chyba sprobuje ... najwyrzej wymienie obudowe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 pomalowac to sobie mozesz i kredkami :P a tak na serio to ja tez o tym myslalem i chyba sprobuje ... najwyrzej wymienie obudowe :P do tego celu można też wykorzystać WCK czyli wysoko ciśnieniowy korektor. sciągasz portki, bierzesz WCK w dłoń i wykonujesz nią ruchy w przód i w tył w wysoką częstotliwością...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ja tam pomalowałem zwykłą emalią w spreju. Matową. Wygląda ekstra!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 maluj spokojnie tylko najpierw zmatuj obudowe papierkiem sciernym i odtlusc ja,bo inaczej bedzie ci ciekla farba. Niedlugo planuje caly szkielet chromem potraktowac:) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 zawsze mozna pomalować jak sie nie ma co robić. Ja pomalowałem starą i przez pare dni sie jarałem ale potem zaczeła mi sie zdzierać warstwa lakieru i troche mnie to wkurzało więc kupiłem modecoma i i jestem happy :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Obys doprze wyczyscil i odtluscil boode. To jest najwazniejsze. No i nie naroob zaciekoof :mrgreen: Ja do malowania boody uzywam dwooch koncowek na spraye. Jedna zwykla a druga robilem przejscia miedzy kolorami (tzw. soft cap) :) Wyszlo super. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...