Kaeres Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Problem pojawil sie na komputerze w pracy na ktorym siedze. Po jakims czasie przegladania stron internetowych nagle IE zachowuje sie tak jakby nie byl podlaczony kabel do kompa. Jednak wiem, ze net jest poniewaz GG jest online i moge rozmawiac z kumplami. Pomaga tylko restart kompa. Windows 98, update`y porobione, service packi rowniez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dick Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 hey! moze ustawione jest rozloczanie inernet explorera po pewnym czasie bezczynnosci, sprawdz w ustawieniach dokladnie niepamietam gdzie (byc moze w ustawieniach przegladarki lub polaczenia sieciowego)...moze pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 sprawdz firefoxa :P firefox.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymku Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 Mój znajomy tak miał jak mu provider porty poblokował. Akurat port, na którym działa GG miał nie zablokowany więc działało, a wszystko inne (torrent, przeglądarka) niestety nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Mój znajomy tak miał jak mu provider porty poblokował. Akurat port, na którym działa GG miał nie zablokowany więc działało, a wszystko inne (torrent, przeglądarka) niestety nie. To po restarcie rowniez by nie dzialaly. Narazie updatowalem windowsa (tydzien wczesniej tez to robilem 8O ) z jego strony i problem zniknal. Zobaczymy za niedlugo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 taaa... ,mam to samo na laczu radiowym pod win 98 pod xp togo nie ma sam nie dziaalem o co chodzi ale jakos go uruchamialem tylko noie pamietam jak jak przypomne to napisze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...