borys Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Mam pytanie dotyczace podkrecania Cpu i kart graficznych, poniewaz mam w domu jakiego niezbyt szybkiego i zastaniawiam sie nad jego wymiana, ew. podkreceniem tylko ze wogole nie wiem jak to zrobic czyli np jak na moim athlonie 1700xp zmienic mnoznik, albo jak na moim geforcie256 ddr zmienic taktowanie pamieci i jadra, wszystko to lezy na płycie gł. ecs kvta3 v2, moglibyscie udzielic mi jakis informacji jak dokonac overclockingu ew. gdzie moge znalesc jakies info dotyczace podkrecania sprzetu, co do reszty to w obudowie jest 256 ddr ram, hd 20gs seagate ata66 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Mam pytanie dotyczace podkrecania Cpu i kart graficznych, poniewaz mam w domu jakiego niezbyt szybkiego i zastaniawiam sie nad jego wymiana, ew. podkreceniem tylko ze wogole nie wiem jak to zrobic czyli np jak na moim athlonie 1700xp zmienic mnoznik, albo jak na moim geforcie256 ddr zmienic taktowanie pamieci i jadra, wszystko to lezy na płycie gł. ecs kvta3 v2, moglibyscie udzielic mi jakis informacji jak dokonac overclockingu ew. gdzie moge znalesc jakies info dotyczace podkrecania sprzetu, co do reszty to w obudowie jest 256 ddr ram, hd 20gs seagate ata66Jak odblokowac mnoznik poszukaj na toms hardware tam jest dokladna instrukcja i filmik. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Wejdź na FAQ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Nie polecam robic jak na THG. Jak potrafi ktos polaczyc lakierem kazda scizke osobno nie zamalujac sasiedniej to jest dla mnie GOSU. Mam inny latwiejszy sposob, oczywiscie juz dawno na forum przedstawilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Ja swojego Atka 1700+ podciągnąłem na samym FSB do 2100+. A jak podkręcić karte graficzną przeczytash tutaj: http://republika.pl/pcnowinki/karta_grafic...na%20str.1.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Nie polecam robic jak na THG. Jak potrafi ktos polaczyc lakierem kazda scizke osobno nie zamalujac sasiedniej to jest dla mnie GOSU. Mam inny latwiejszy sposob, oczywiscie juz dawno na forum przedstawilem. koziol- ja spokojnie moge ci bez tej tasmy zamalowac xp'ka, dla mnie to latwizna.. :mrgreen: a zadnym bosem nie jestem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Nie polecam robic jak na THG. Jak potrafi ktos polaczyc lakierem kazda scizke osobno nie zamalujac sasiedniej to jest dla mnie GOSU. Mam inny latwiejszy sposob, oczywiscie juz dawno na forum przedstawilem. koziol- ja spokojnie moge ci bez tej tasmy zamalowac xp'ka, dla mnie to latwizna.. :mrgreen: a zadnym bosem nie jestem To jak mam go odblokowywac,tak jak na toms hardware czy macie lepsze sposoby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Nie polecam robic jak na THG. Jak potrafi ktos polaczyc lakierem kazda scizke osobno nie zamalujac sasiedniej to jest dla mnie GOSU. Mam inny latwiejszy sposob, oczywiscie juz dawno na forum przedstawilem. koziol- ja spokojnie moge ci bez tej tasmy zamalowac xp'ka, dla mnie to latwizna.. :mrgreen: a zadnym bosem nie jestem To jak mam go odblokowywac,tak jak na toms hardware czy macie lepsze sposoby? Zapchaj dziurki wypalone laserem, biala pasta silikonowa i na tym zamaluj mostki bylo to juz z 87 razy opisywane :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Nie polecam robic jak na THG. Jak potrafi ktos polaczyc lakierem kazda scizke osobno nie zamalujac sasiedniej to jest dla mnie GOSU. Mam inny latwiejszy sposob, oczywiscie juz dawno na forum przedstawilem. koziol- ja spokojnie moge ci bez tej tasmy zamalowac xp'ka, dla mnie to latwizna.. :mrgreen: a zadnym bosem nie jestem To jak mam go odblokowywac,tak jak na toms hardware czy macie lepsze sposoby? Zapchaj dziurki wypalone laserem, biala pasta silikonowa i na tym zamaluj mostki bylo to juz z 87 razy opisywane :? Reed co ty taki nerwowy?Wyluzuj to dluzej pozyjesz :) Jak tam Waz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koziol Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 berkut : ty no nie ma bata ja sie za bardzo wtedy denerwoje i mi sie lapy trzeska. Polceam kielicha przed robota :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...