_Vip_ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 I co myslicie oplaca sie ? http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7439723 Co mozecie powiedziec o tym cooler'ku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 jak za 50zl to bierz bez wachania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Ciekawie się zapowiada. BTW widzę że już zalicytowałeś :D . Czekam na testy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 chyba Quest go ma :) wiec mozesz zapytac.licytuj dalej !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 dalem narazie max.70zl :)Zobaczymy co z tego bedzie.Powiem tylko ze narazie mam ciulatego colorful'a za 50zl (goldeneye czy jakos tak) :D i proc chodzi na tyle co widac :twisted: ,az milo pomyslec ile by bylo z tym cackiem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Oj chyba sie wkrece do do tej aukcji bo moj CM DP5-6I31C nie wyrobi ;). Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Oj chyba sie wkrece do do tej aukcji bo moj CM DP5-6I31C nie wyrobi ;). Pozdr... nie denerwoj mnie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Oj chyba sie wkrece do do tej aukcji bo moj CM DP5-6I31C nie wyrobi ;). Pozdr... nie denerwoj mnie :P najpierw trzeba bylo kupic a pozniej sie chwalic :) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Dlatego najlepiej licytować w ostatniej chwili. Mam jedną radę, zapytaj sie jak długo cooler był w użyciu. Moze sie okazać, że np: 10 miesięcy, a taka delta, po prostu sie czasem i po roku zużywa. Jeżeli cooler był w użyciu nie dłużej niż 5 miechów to warto brać, ale jak dłużej, to warto zaopatrzyć sie zawczasu w nowyu wiatrak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Spoko, z mojego CoolerMaster'a przeszlaby Delta 6K RPM, taka starczy, prawda _ViP_? ;) Moze troszke slabsza od 7K ale za to o ile cichsza! :) Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 chyba wentyl i tak bym zmienil na jakas 80'tke zeby bylo cicho,albo przynajmniej jakos zwolnic ten cooler do 3000rph Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Witam. Opłaca się jak najbardziej. Mam HHC-L61, to jest ten sam tylko, że wiartak ma mniej obrotów. Imho przy HHC-001 bym nie wysiedzaiał. Ale zza cene 70 zł opłaca sie kupować bo normalnie ten cooler kosztuje ponad 140 zł. Ale ostrzegam HCC-001 daje po uszach.... Ja na swoim HHC-L61 mam 45* w windowsie po O/C i na zwykłej białej paście. W stresie 48* I mam cichutko w pokoju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Spoko, z mojego CoolerMaster'a przeszlaby Delta 6K RPM, taka starczy, prawda _ViP_? ;) Moze troszke slabsza od 7K ale za to o ile cichsza! :) Pozdr... No i to mi sie podoba :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Cooler bardzo dobry ale glosny wystarczy dokupic fanmate i po problemie puszczasz go na 3000-4000 i jest cichy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 aha jeszcze jedno- ten hhc-001 ma heat pipe i ono pracuje najwydajniej gdy cooler lezy tak ze wiatrak jest u gory a podstawa u dolu (czyli jakby lezal na stole) gdyz tylko wtedy heatpipe pracuje, jak jest na boku to on dizlaa jak zwykly radiator medziany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Hehe... czyli tylko dla obudów typu desktop? Dobrze wiedzieć.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Zawsze lubilem desktopy ;) dlatego moj tower wiekszosc czasu spedza lezac na dowolnie wybranym boku :lol:. Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Całkiem porządny cooler o przyzwoitej cenie, gdybym miał kase to również bym się włączył do licytacji 8) Narazie zbieram na to cacko: http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/118-28 lepshe navet od Volcano 7+ (niestety cena to 200 złociszy). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukuest Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Narazie zbieram na to cacko: http://www.frazpc.pl/artykuly_wyswietl/118-28 lepshe navet od Volcano 7+ (niestety cena to 200 złociszy). Git wentyl. Szkoda, ze nie ma wersji dla P4 :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...