Lagier Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Witam!!! W minionym tygodniu jak już niektórzy wiedzą unlocknąłem swojego athlona tzn. zamazałem mostki L1 ołówkiem jednak mam pewien problem bo działają wszystkie mnożniki do 9.5 (zaznaczam że działają prawidłowo) powyżej komp nie wstaje nie wiem dlaczego. Czy trafiłem na tak Ch...ą serię czy co??? Na marginesie powiem że czynność powtarzałem kilka razy i za każdym razem efekt jest identyczny to po pierwsze a po drugie to zaznaczam że prędkość proca i fsb ustalam za pomocą DIPów!!! Co wy o tym sądzicie???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Często problemem są naturalne zabrudzenia mostków, jak już to kiedyś Lancer pisał... Jak przy każdym odblokowaniu tak jest to niestety nic nie zrobisz. Jedynie możesz sprubować delikatnie przeczyścić mostki albo cieszyć się mnożnikami do 9,5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 ja mialem podobnie, pomoglo zmazanie olooffka, oczyshczenie mostlooff i zamiast oloowkiem polaczyc lakierem srbrnym do mikroskopooff 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...