klamot Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Może ktoś zna jakiś programik który pokazuje faktyczną prędkość w MHz gniazd PCI i AGP ? Po podkreceniu chciałbym znać te wartości, dzieki temu może jeszcze więcej podkręcę :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Sandra ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 Może ktoś zna jakiś programik który pokazuje faktyczną prędkość w MHz gniazd PCI i AGP ? Po podkreceniu chciałbym znać te wartości, dzieki temu może jeszcze więcej podkręcę :?: Taki program nie istnieje, a sandra pokazuje blednie np mi pokazuje ze mam dzielnik 1/4 zamiast 1/5 i ze niby mam 40 pare mhz na PCI :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 29 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2002 W sumie nie spotkałem takiego progsa. Jak ktoś zna to niech poda :) Taki progs zeby nie wypisywać blednych danych to musiałbym się odwoływać do PLL'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 W CPU Cool jest taka opcja( ze stara sie wyczytac dane z PLL'a , ale ostrzega ze mozna kompa uszkodzic ) , tyle ze tez cos na moim Asusie zle dziala bo mi podaje ze jak ustawie 200Mhz to bede mial 33 Mhz PCI . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...