ZUQu Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 mam teraz dwie pamięci kingston 256MB DDR400 w dual chanelu, a chce zwiększyć RAM do 1GB i mam taki problem-> czy jak przerzuce te pamięci które już mam na jeden kanal ,a w drugim kanale umieszcze KINGSTONA 512MB DDR400 to DUAL CHANEL bedzie działał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 TAK :!: teoretycznie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZUQu Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 no wlaśnie:-/ ...ale zdania są niestety podzielone:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Sprawdź w instrukcji płyty głównej. Jesli tam będzie napisane, że nie, to sprawdź jeszcze na stronie producenta chipsetu, bo całkiem mozliwe, że w instrukcji jest błąd :) U mnie tak było - dual na 3 kościach miał wg instrukcji działać tylko w przypadku kości o tej samej pojemności, na szczęście okazało się to pomyłką i działa przy różnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Jaka to płyta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZUQu Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 plyta MSI K7N2 delta-L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...