ikar Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Witam forumowiczów ! Mam problem z pamięciami na platformie abit kv8 pro+Athlon 64 3000+ Na początku mialem kingstona 512MB 400MHz i po paru dniach mialem co chwile jakiegos BSOD-a teraz mam pozyczone 2x256 tez Kingstony ale jakies 320-tki i generalnie problemow juz nie mam choc sa jeszcze od czasu do czasu jakies restarty (glownie podczas grania) Poradzcie jakie pamieci mam kupic do tej platformy - interesuje mnie jedna kostka 512MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baka Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 mam identyczna konfiguracje i pamieci kingstona dzialaja idealnie do tego nawet dolozylem kolejne 512 i tez wszysto ladnie chodzilo, tylko czasami wh40k jakiegos buga lapal i sie zawieszal ale tylko tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witam forumowiczów ! Mam problem z pamięciami na platformie abit kv8 pro+Athlon 64 3000+ Na początku mialem kingstona 512MB 400MHz i po paru dniach mialem co chwile jakiegos BSOD-a teraz mam pozyczone 2x256 tez Kingstony ale jakies 320-tki i generalnie problemow juz nie mam choc sa jeszcze od czasu do czasu jakies restarty (glownie podczas grania) Poradzcie jakie pamieci mam kupic do tej platformy - interesuje mnie jedna kostka 512MB Wow 400 MHz - jak to osiągnąłes ? Pamieć PC3200 ma taktowanie 200 MHz Co do wyboru pamięci to najlepiej coś z krótkimi opóźnieniami - jeśli ma być tanie to Hynix albo Kingmax Hardcore DDR500 - ale to juz takie tanie nie jest Zaś co do dwóćh pamięci - AMD mówi są dosć duże problemy z dwwiema pamięciami w przypadku socket 754. Więc proponuję się tego wystrzegać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...