Uzurpator Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 własnie - chcę AutoSketcha. W wersji działajacej pod win98 czyli chyba wszystko powyżej 4.0. Ewentualnie jakikolwiek program o podobnej funkcjonalności (najlepiej freeware). Skąd to ukraść / ściagnąć / kupić ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Skąd to ukraść / ściagnąć / kupić ??? Z tym kradzeniem i sciaganiem uwazaj sa tu tacy co nie lubia tego typu pytan :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Skąd to ukraść / ściagnąć / kupić ??? Z tym kradzeniem i sciaganiem uwazaj sa tu tacy co nie lubia tego typu pytan :D :mrgreen: chyba nie mnie miales na mysli ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Z CHĘCIĄ kupiłbym ten program, ale wersja 8.0 (aktualna) kosztuje 1150 zyla a ja takiej kasy nie mam :( . Zresztą do tego co potrzebuję wystarczy mi jakakolwiek wersja działajaca pod WIN98. 3.0, 4.0. Lub program freeware majacy: Rysowanie normalne i w aksonometriach/izometriach (choćby tych podstwaowych, nie wymagam, aby można je było samemy okreslać), definicje linii (zwykła, gruba, kreskowa etc), wypełnień (kreskowanie przekrojów) i jakieś podstawowe figury (koła, kwadraty, proste). Nie ptorzebuję nic ponadto - płacąc natomiast za 8.0 dostanę wiadro niepotrzebnych gadzetów typu biblioteki częsci, modelowanie 3d i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły których za Chiny Ludowe nie wykorzystam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Zresztą do tego co potrzebuję wystarczy mi jakakolwiek wersja działajaca pod WIN98. 3.0, 4.0. Lub program freeware majacy: Rysowanie normalne i w aksonometriach/izometriach (choćby tych podstwaowych, nie wymagam, aby można je było samemy okreslać), definicje linii (zwykła, gruba, kreskowa etc), wypełnień (kreskowanie przekrojów) i jakieś podstawowe figury (koła, kwadraty, proste). Jednym slowem: paint :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Skąd to ukraść / ściagnąć / kupić ??? Z tym kradzeniem i sciaganiem uwazaj sa tu tacy co nie lubia tego typu pytan :D :mrgreen: chyba nie mnie miales na mysli ? :P A czyzbys odniosl takie wrazenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Skąd to ukraść / ściagnąć / kupić ??? Z tym kradzeniem i sciaganiem uwazaj sa tu tacy co nie lubia tego typu pytan :D :mrgreen: chyba nie mnie miales na mysli ? :P A czyzbys odniosl takie wrazenie :P Przez moment przemknelo mi to przez mysl, ale doszedlem do wniosku ze nie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Skąd to ukraść / ściagnąć / kupić ??? Z tym kradzeniem i sciaganiem uwazaj sa tu tacy co nie lubia tego typu pytan :D :mrgreen: chyba nie mnie miales na mysli ? :P A czyzbys odniosl takie wrazenie :P Przez moment przemknelo mi to przez mysl, ale doszedlem do wniosku ze nie :P To dobrze :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Nabijajcie sobie posty, nabijajcie :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 Nabijajcie sobie posty, nabijajcie :mrgreen: Wali mnie ilosc postow :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 AutoSketch byl na plycie PC Worlda (chyba z 2001r.). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 AutoSketch byl na plycie PC Worlda (chyba z 2001r.). To już jakiś ślad - dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 30 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2002 To już jakiś ślad - dzięki. A dokladniej: Autodesk AutoSketch 5.01 CD 1A/2001 (75) Pc World Komputer :))))))))) Full. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...