muciek Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 szukałem na allegro,na necie i na tweaku (znalazłem ale mi lutowny nie potrzebny) PAROWNIK do mojego Fc ;) wiec nie czekając dalej postanowiłem go wykonać sam, tylko ty jest problem, nie mam frezarki a ni nie znam nikogo kto by ja miał ;( mam tylko wiertarke (z promocji) i szlifierke kątową i tak takie duperlki do cieńcia,szlifowania itp. ;) wiec może ma ktos jaki schemacik i kilka porad, a może fotki... raczej bedzie w pozycji pionowej, ale jak nie to ewetnualnie w poziomie. Dzięki za pomoc :D PS. a moze jakiś tani bloczeka z allegro dał by sie przerobić, jakaś zetka, na crystala mnie nie stac ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 na twoje warunki to są chyba tylko 2 rozwiązania: 1. wziąć sztabkę miedzianą ok. 0.5cm i nalutować na tą sztabkę specjalną końcówkę które się lutuje na miedziane rury, w tej końcówce zrobić 2 otwory i już 2. co w tym stylu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 znalazłem jeszcze coś takiego, nie wiem co wybrać :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 znalazłem jeszcze coś takiego, nie wiem co wybrać :? nawet, ale jak nie chcesz tyle wiertać, to możesz użyć tego http://www.grzybu.neostrada.pl/FC/Male/par...ci_parownik.jpg (tej zaślepki co jest u góry) a w tej sztabce zrobić wgłębienia wertarką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 :D wiesz, że niezły pomysł,takie zwykłe nawierty czy jakis wygibasy i kanały ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2004 Zrob mozaike, czyli krete kanaly wiertarka, sprawdza sie w miare dobrze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...