Skocz do zawartości
MaKaR

jaką tanią karte muzyczną ??

Rekomendowane odpowiedzi

mój sundblaster 128 pci jush mnie zmiękcza w grach słysze podwójnie albo potrójnie i czasem wogóle nie ga w związku z tym mam zamiar ją wymienić ale mam na to tylko 100 zł ;[ jaką karte radzicie kupić ma to byś najlepiej używana

8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no qrde wiecie co oglądacie ale napisać nie możecie wielkie thx to h w w d

troche opanowania i kultury :!:

- przeciez posty ogladaja tez goscie ktorzy nie sa zrejestrowani wiec Ci nie odpowiedza

- jedna osoba z kolejnym wejsciem nabija licznik

- byl taki temat kilka razy - niektorym nie chce sie powtarzc 100x to samo

- daj ludziom czas - ja nieraz czekalem kilka dni na odpowiedz i raczej cieszylem sie ze ktos mi odpowiedzial - bo nie ma takiego obowiazku zeby odpowiadac :!:

- chyba lepiej jak odpowie ktos kto sie zna niz ktos kto napisze byle co :?:

a skoro napisales to co napisales to sam Sobie szukaj :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za h w w d a powinno byc ch w w d no ale nie mozna wymagac od takiego ciolka znajomosci ortografii to wlasnie tylko covoxa moge polecic :) jak chcesz moze znajde gdzies schemat w domu a moze nawet moj stary covox sie znajdzie :)

Ps

p m w d

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obrażanie obrażaniem na forum odpisuje każdy kto ma czas a nie na żądanie -to nie chat. Owszem Hercules MUSE XL za 100PLN (nowy) rozsądna jakość za rosądną cenę (jak proszek), można poszukać jeszcze kart Geniusa taż ok. 100 PLN, ewentualnie Zoltrix Nightingale Pro 6 w wersji Lite

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój sundblaster 128 pci jush mnie zmiękcza w grach słysze podwójnie albo potrójnie i czasem wogóle nie ga w związku z tym mam zamiar ją wymienić ale mam na to tylko 100 zł ;[ jaką karte radzicie kupić ma to byś najlepiej używana

8O

jeżeli nie używasz Xp, ani 2000 tylko 98, Me i chodzi o gry to polecam Aureal Vortex 2 (sb live nie dorasta)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O

jeżeli nie używasz Xp, ani 2000 tylko 98, Me i chodzi o gry to polecam Aureal Vortex 2 (sb live nie dorasta)

siakis link ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O

Ja tez posiadam vortex 2 na karcie diamond monster mx300 i jestem zadowolony tylko czego creative wykupil aureal`a QWA!!!

P.S Andrzej spytam: czy instalowales xp i czy nie koliduje karta z nim (chodzi o stery) bo mam zamiar zainstalowac xp profesjonal wraz z 98se.

Dziala ci eax pod jedi knight outcast bo jak wlacze to nic sie nie dzieje(wiem ze w opisie do patcha pisze zeby nie instalowac dla vortex ale niektore gry dzialaja)

Masz nowsze stery pod 98se niz xxxx2050 ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez posiadam vortex 2 na karcie diamond monster mx300 i jestem zadowolony tylko czego creative wykupil aureal`a QWA!!!

P.S Andrzej spytam: czy instalowales xp i czy nie koliduje karta z nim (chodzi o stery) bo mam zamiar zainstalowac xp profesjonal wraz z 98se.

Dziala ci eax pod jedi knight outcast bo jak wlacze to nic sie nie dzieje(wiem ze w opisie do patcha pisze zeby nie instalowac dla vortex ale niektore gry dzialaja)

Masz nowsze stery pod 98se niz xxxx2050 ??

jak nie możesz z kims konkurować to go zniszcz - tak postąpił creative z Aurealem

- instalowałem XP - w nim vortex2 ma tylko dwa przednie głośniki, żadnego A3D, EAXa, działa to jak dobra karta dwukanałowa

- w 98 i teraz w Me używam 2048 ( 2050 to najnowsze)

- na http://aureal.cjb.net/ jest dużo ciekawych dodatków do V2 pod XP, np EAX 3.0 Release for VXD 4.06.2048 driver

- EAX działa nie pod wszystkim - Q3 robi niesamowite wrażenie przy A3D i EAX

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...