..:wojtas:.. Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Witam! mam nastepujacy problem... kupilem P4 2,4C boxa , niestety cooler ulegl zniszczeniu w zwiazku z tym poprosilem znajomego od ktorego kupowalem zeby zalatwil mi inny. no i zalatwil... jest to cooler do prescota 3,2 <miedziany rdzen> , no i wszystko byloby fajnie ,ale z tego co widze to ten miedziany rdzen ma duzo mniejsza powierzchnie od mojego cpu , czy sie przypadkiem nie spali jezeli na okolo proca (powiedzmy 3-5mm) nie bedzie sie stykal z coolerem <znaczy bedzie ,ale nie z rdzeniem coolera tylko z blaszkami > ??? pomozcie bo nie wiem czy zakldac czy nie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naits Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 zakładaj tą suszare bez obawy - suszare bo głośny będzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 źródło ciepła w procku i tak masz na samym środku ;) Możesz zakładać bezproblemowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 :blink: zalecialo mi tutaj niezlym lolem ... :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...