magdalenka Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Hej. Szczerze mowiac nie bardzo wiem o chlodzeniu wodnym ale moj chlopak ma niedlugo urodziny a wiem ze chce sobie skompletowac takie chlodzenie.Wiem co potrzebuje ale tez nie chce zeby wszystko wiedzial wiec mam kilka pytan.Przejrzalam dzis chyba z kilkadziesiat stron dotyczacych czesci do chlodzenia wodnego.Wybralam blok X3M P4/AMD mial dobre recenzje a mnie sie wyglad podoba.Tylko czemu niektory bloki maja 2 wloty (chyba króćce sie to nazywa) a niektore 3 i czym to sie rozni,ktore sa lepsze.Bardzo prosze o pomoc bo urodzinki niedugo. Pozdrawiam Estera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 blok z 3 króćcami mawlot wody bezpośrednio nad rdzeniem, a ogrzana wodaucieka dwoma skrajnymi króćcami wieć powinien lepiej chlodzić(co nie zawsze sie sprawdza) natomiast w bloku 2 króccowym woda przepływa nad rdzeniem co niekiedy lepiej wypada od bloków 3 króćcowych, ale rzadko. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 a wiec: te co maja 2 króćce: 1wlot 2wylot llatwieszcze w podlaczaniu do ukladu te co maja 3: 1 wlot (na srodku) 2wyloty (po bokach) taki blok z reguly jest wydajniejszy niz 2 kroccowy pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdalenka Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 dzieki wielkie,a myslicie ze ten ktory wybralam bedzie ok? bo zastanawialam sie jeszcze bad pompa Eheim 1250 lub 1048 tylko ze na tm to juz kompletnie sie nie znam i chyba lepiej zeby chlopak sam kupil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 hmm.. do takiego bloku (a imho dobry wybralas) eheim 1250 bylby dobry :-) kupujesz mu całe chłodzenie wodne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 X3M bardzo dobry bloczek ^^ chlopak napewno bedzie zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Chcialbym miec taka dziewczyne ;-). (Aaaaaaaaaaaa... zostaw ten walek :>) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Ja też ... tylko słysze "po co ci to ??" ... "ty chory jesteś " itp .... :-) Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eq4ever Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 no to przykro powiedziec koledzy, ale cienko z tymi Waszymi dziewczynami... Moje kochanie pomimo, ze nie znosi mojego rowerka bo w sezonie chyba wiecej czasu spedzam na nim niz z nia, czesto kupuje mi cos w tym kierunku... Po prostu dziewczyna musi zobaczyc co Wam sprawia radosc i chciec sie do tego przyczynic... Pozdrawiam i gratuluje wyboru bloczka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magdalenka Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 caly czas nei moge sie zdecydowac co wybrac blok czy pompe ale chyba i tak bedzie zadowolony.pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 blok ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Bardziej się ucieszy z bloku...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...