Reno Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Witam Stary CRT się pstryknął i muszę nowy monitor kupić. Decyduję się na LCD ze względów przyszłościowych oraz oczywiscie na mniejsze zużycie prądu. Mam na oku NEC Accusync 72VM (jest to 17" na TN z 16 ms bez DVI). Mam pytania: - kto ma taki monitor i jakie są wasze doznania? - czy dobrze się ogląda filmy? - jak z kolorami i pixelami walniętymi - czy NEC daje gwarę na walnięte pixele? Z góry dzięki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 bez DVI LCD bym napewno nie kupil :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 A moze wiecej za i przeciw. Bo tez mam zamiar kupic to cos. Cena w MediaMarkt wynosi juz 999zl. ALe jesli tamcosprzecenili to lipa straszna... http://www.nec.pl/productPresentation.php?...cations&range=0 Powyzje jest link do angielskiej recenzji, Pisze,ze raczej do biura niz domu, poniewaz maja zle odwzorowanie kolorow i jeszcze pare ciach!lek. Ale co z reszta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...