Loro Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Mam wielki problem!! na moim systemie operacyjnym Windows XP nie działa moja karta graficzna (wymieniona wyżej w temacie - Hercules 3D Prophet 128MB). W menadzeże urządzeń wyskakuje błąd "To urządzenie nie może znaleźć odpowiednich wolnych zasobów, których można użyć"!! nie wiem co mam robić!! jak ktoś może to niech mi pomoże!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 Moze masz cos porabane z IRQ? Zajrzyj do BIOSu i ustaw przydzial IRQ na auto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loro Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 "Moze masz cos porabane z IRQ? Zajrzyj do BIOSu i ustaw przydzial IRQ na auto." Ta fajnie!! żebym wiedział gdzie dokładnie się to zmienia!! jak patrzyłem w BIOSie, to znalazłem coś o IRQ i pozmieniałem, ale dalej tak samo!! (a jesli chodzi o zmiane IRQ na auto to nic nie znalazłem)!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 Niekiedy tak sie dzieje ja w biosie opcja ACPI jest na Disabled, poszukaj i wlacz, mozliwe ze bedziesz musial zrobic po tym reinstal Windowsa bo sie nie podniesie. Wszyscy zalecaja wylaczenie tej opcji przy podkrecaniu, ale mialem 2 czy 3 plyty gdzie nie dalo sie bez niej odpalic poprawnie sprzetu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loro Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Dobra luzik!! Dzięki Ziomuś!! pobawie sie i poszukam!! Jeszcze raz dzięki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...