Skocz do zawartości
Aurora001

Szlif rdzenia GF 4mx + NEED KOMP NA 8000pkt w 3dmarku

Rekomendowane odpowiedzi

Wrr trafil mi sie lipny rdzen jego powierznia jest zawaliscie falista, juz ja troche wyszifowalem tak ze napis juz zdarty ale chce go dokladnie zeszlifowac zeby byl maly rekord na gf m4x 64bit ale poki co karta mi tego nie ulatwia ;/ Jak bardzo moge zeszlifowac rdzen zeby go nie uszkodzic?

I jeszcze jedno. Jesli karta przezyje szlif + inne dodatki ponownie robione czy uzyczylby ktos kompa z mocnym prockiem i wysokim fsb ? Min 3.5+ i wysokie fsb z wawy zebym osiagnal wynik 8000 na gf 4mx 64 bit 5ns ... 8O Na swoim kompie przy 300/620 mam 6400pkt :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm a ktos poda mi sposob jak wyszlifowac rdzen GPU na plasko ? Bo nie moge sobie poradzic. Przykleilem papier 500 na plycie plaskiej i tarlem troche karta ale to [gluteus maximus] daje. Glownie rogi szlifuje... Juz nie mam pomyslu.

Jaki jest rekord GF 4 MX SE 64BIT w 3dmarku01 bo mi ostatnio DFI padlo i nie mam jak sprawdzic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaki jest rekord na 4mx 64bit SE to nie wiem ale na wersji 64bit "nie-SE" to chyba ja mam:] 7013 wiec troszku ci brakuje:] ale jak mnie przegonisz to sie znowu wezme za to, w tym tyg bedzie wc na cpu jak sie oswoje i nic nie zaleje to doloze bloczek na grafe (moze tez zeszlifuje bo na razie nierownosc wyropwnalem tak ze dowalilem bardzo duzo as5, a pasta jest super bo naewt pomimo tego ze jest jej jakies 3mm w najgorszym miejscu to i tak nagrzewa radiatorek do temp parzacej)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w czartek lanparty dojdzie to zobaczymy co juicb 1700 potrafi na whisper rocku :F Jak sie uporam z tym szlifem to rdzen moze na 340 pojdzie po ostatnich zabawach kropelka a to da duzego kopa =] Moze ktos uzyczy mi swojego kompa na testy

UPDATE: Potrzebuje szybkiej odpowiedzi , czy ten termopox as5 dobrze kleji czy mam jednak wiercic dziury jak planowalem? Bo mam troche do nadrobienia w szkole a czas sie przyda. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi