Gość Opublikowano 13 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2004 2 dzien tego szukam na forum , wiem ze ktos to wklejal do jakiegos tematu , widzialem to i nie moge teraz odszukac , jak ktos ma linka albo wie w jakim to bylo temacie to prosze o wkljenie go tu lub podesle mi na privie info , z gory thx , a ja dalej bede szukal :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 ja mam tylko takie obrazek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 bartool thx wielkie tez sie przyda :) jeszcze tylko reszta :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 bartool thx wielkie tez sie przyda :) jeszcze tylko reszta :twisted: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=98896 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2004 yotomo jestes wielki o to mi wlasnie sie rozchodzilo ale za holere nie moglem tewgo znalezc , brakowalo mi tego Mounting hole Dimension Database :twisted: mam to co chcialem mozna zamknac temat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...