slardar Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 czesc. mam dziwny problem z windowsem XP - otoz co jakies kilkadziesiat sekund caly komp sie mrozi na jakies 2-3 sec, np. gdy gram czy leci muzyka tez sie na moment zamraza, dzwiec sie jakby "krztusil". po chwili wszystko wraca do normy, jednakze jest to mrozenie b,irytujace. czy ktos wie jak temu zaradzic? thx za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 Podaj dokladnego konfiga kompa (nie zapomnij o zasilaczu). Ja stawiam ze to jego wina. Mozliwe jest rowniez ze masz jakis spyware/adware przeskanuj kompa jakims antywirem, np AD-aware. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slardar Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 a wiec mam amd sempron 2.8 asus a7n8x spp dual channel 1gb ram (elixir) seagate 160gb zasilacz neotec 4200 xpert vision radeon 9600pro sieciowka compeX rl sb live dvd liteon cdr teac mam tez chlodzenie wodne (proc,graf i nb) - temp. to ok. 29-38 st.C z tym zatrzymywaniem kompa to naprawde dziwna sprawa, ale i bardzo wkurzajaca - jezeli ktos mial podobny problem i go rozwiazal to prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 IMO winna jest usluga indeksowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slardar Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 uff na szczescie juz wszystko w porzadku:) przeinstalowalem windowsa, wywalilem indexowanie, dalem SP1 i dziala jak nalezy. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...