[ HAIZ ] Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zalogowalem sie miescie plusa przyslali mi eske z loginem i haslem, potem logowalem sie do programu 5plus, wypelnilem i wydrukowalem formularze, mam na koncie 1000pkt., po wydrukowaniu formularzy przechodze dalej i znowu jakies logowanie(pierwsze logowanie) Kaze podac nr. telefonu i numer uczestnika programu (ostatnie 6 cyfr) wiec wpisuje numer fona i numer uczestnika, i nic wyskakuje "Błędnie wprowadzony numer uczestnika programu. Proszę ponowić próbę." numer uczestnika to np. mp121212 noi wpisuje ostatnie 6 cyfr i nic, o co loto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 nr uczestnika jest dluzszy i bez liter, poszukaj innego numeru na umowie od 5plus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Ale gdzie ta umowe znajde? Nigdzie nie moge jej znalesc, oni te umowe wysylaja? Czy jest gdzies na moim koncie 5plus? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Wie ktos co z ta umowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Powinni Ci przysłac, nie powiem jak wyglada bo sam nie wiem gdzie ja mam juz :P na innych papierach zwiazanych z 5plus tez powinienes znalesc ten numer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Numer to jest na karcie uczestnika 5plus, którą się dostaje po jakimś czasie, a co do umów to nie wiem, czy tam go znajdziemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[ HAIZ ] Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Dzieki panowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onio2 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Tak numer znajduje sie na plastikowej karcie :) Niestey ze tego co patrzyłem to duzo rzeczy nie było kiedys w katalogu 5-plusa w miescie plusa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Mi takiej karty nie przyslali :P :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 17 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2004 Powinni ci przysłac w ciagu 3 miesiący! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...